«Μπορεί να πείσει τον Μαρινάκη για Φορτούνη ο πρόεδρος της Μπεσίκτας»

«Μπορεί να πείσει τον Μαρινάκη για Φορτούνη ο πρόεδρος της Μπεσίκτας»

bet365

Προτεραιότητα για την Μπεσίκτας αποτελεί ο Κώστας Φορτούνης όπως υποστηρίζει η Fotomac στο σημερινό φύλλο της τονίζοντας πως ο πρόεδρος της τουρκικής ομάδας, Φικρέτ Ορμάν έχει ήδη ξεκινήσει το «ψηστήρι» στον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Μοναδικές Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Η Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

Οι Τούρκοι επιμένουν πως ο Κώστας Φορτούνης είναι ο πλέον κατάλληλος για να αντικαταστήσει τον Άντερσον Τάλισκα.

Ο τελευταίος έχει αποκτηθεί με την μορφή δανεισμού από την Μπενφίκα, ωστόσο τα χρήματα που ζητούν οι Πορτογάλοι από την Μπεσίκτας προκειμένου να τον παραχωρήσουν με μεταγραφή είναι πολλά και οι «Μαύροι Αετοί» δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να τα καταβάλλουν.

Συγκεκριμένα η Μπενφίκα ζητάει 23 εκατ. ευρώ με συνέπεια η ομάδα του Σενιόλ Γκιουνές να έχει στραφεί σε άλλες λύσεις με το όνομα του Κώστα Φορτούνη να φιγουράρει στην κορυφή της μεταγραφικής λίστας.

Η τουρκική εφημερίδα Fotomac στο σημερινό της φύλλο αναφέρει πως ο πρόεδρος της Μπεσίκτας και προσωπικός φίλος του Βαγγέλη Μαρινάκη, Φικρέτ Ορμάν προσπαθεί να πείσει τον ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού προκειμένου να ανάψει το «πράσινο φως» για την παραχώρηση του διεθνούς άσου.

Μάλιστα φέρεται να έχει εκφράσει την αισιοδοξία την στιγμή που δεν έχει αποσαφηνιστεί ποια είναι η επιθυμία του Φορτούνη.

Οι Τούρκοι πάντως δύσκολα θα πλησιάσουν το ποσό με το οποίο κοστολογεί ο Ολυμπιακός τον Φορτούνη, το οποίο ξεπερνά τα 12 εκατ. ευρώ».

 

SUPER LEAGUE ΤΟΥΡΚΙΑΣ Τελευταία Νέα