Λεγανές - Ρεάλ Maδρίτης 2-4

Γιώργος Καραμάνος
Λεγανές - Ρεάλ Maδρίτης 2-4

bet365

Οι ρεζέρβες έκαναν τη δουλειά σε ένα τρελό ματς με την Λεγανές. Οι Μαδριλένοι έκαναν rotation, πέρασαν με 2-4 και ετοιμάζονται για τα πιο κρίσιμα ραντεβού της χρονιάς.

Live Στοίχημα σε NBA & Bundesliga με Live Stream στη Novibet (21+).

Τα δύσκολα ακολουθούν για την Ρεάλ. Ατλέτικο Μαδρίτης, Μπάγερν (δις) και Μπαρτσελόνα (με ένα ματς με την Χιχόν ενδιάμεσα). Οπότε ο Ζινιεντίν Ζιντάν ήταν υποχρεωμένος να κάνει rotation. Αφησε εκτός ένα σωρό καλό κόσμο και φυσικά τον Κριστιάνο Ρονάλντο, που δεν ήταν καν στην αποστολή. Η εναλλακτική ενδεκάδα του έκανε τη δουλειά στο «Μπουτάρκε» και πέρασε από εκεί με το 2-4 σε ένα τρελό επιθετικό ματς.

Οι Μαδριλένοι μπήκαν φορτσάτοι και έφτασαν γρήγορα στο 0-3. Ο Ασένσιο έκλεψε, επέλασε και μοίρασε (15') στον Χάμες Ροδρίγκες. Ακολούθησαν δύο από τον Μοράτα. Πρώτα με κεφαλιά (18') και έπειτα με ωραίο πλασέ στην κίνηση από κάθετη του Κόβατσιτς, για να ξεπεράσει σε γκολ στη φετινή La Liga τον Μεπνζεμά (10 αντί 9 του Γάλλου).

Απρόσμενα όμως η Λεγανές επέστρεψε επικίνδυνα στο παιχνίδι μέσα σε δύο λεπτά. Η προβολή του Γκάμπριελ (32') και το πλασέ του Νέβες (34') από πάσα με το κεφάλι του Δημήτρη Σιόβα (έπαιξε και πάλι και στα 90 λεπτά) έκαναν το 2-3. Ωστόσο, το αυτογκόλ του Μαντοβάνι (48') έβαλε ουσιαστικά τέλος στις φιλοδοξίες των γηπεδούχων για την έκπληξη. Ετσι οι Μερένγκες παρέμειναν στο +2 από την Μπαρτσελόνα, έχουν και ματς λιγότερο και πάνε το Σάββατο για το ντέρμπι της πρωτεύουσας με την Ατλέτικο.

Λεγανές (Ασιέρ Γκαριτάνο): Ερερίν, Μαντοβάνι, Σιόβας, Μπουστίνθα, Ντιέγο Ρίκο, Πέρες, Σιμανόφσκι (84' Ματσίς), Τιμόρ, Τίτο (54' Σαμού Γκαρθία), Πιρές (64' Μπουένο), Νέβες

Ρεάλ Μαδρίτης (Ζινεντίν Ζιντάν): Κέιλορ Νάβας, Σέρχιο Ράμος, Νάντο, Ντανίλο, Μαρσέλο, Καζεμίρο, Κόβατσιτς, Χάμες Ροδρίγκες (74' Ισκο), Ασένσιο, Λούκας Βάθκεθ, Μοράτα (77' Μαριάνο).

 

LA LIGA Τελευταία Νέα