Λίβερπουλ - Μπόρνμουθ 2-2

Gazzetta team
Λίβερπουλ - Μπόρνμουθ 2-2

bet365

Φόροι, θάνατος και η Λίβερπουλ να γκελάρει με ομάδα από το κάτω μισό της βαθμολογίας. Σίγουρα πράγματα, με τους κόκκινους να μένουν στο 2-2 με την Μπόρνμουθ.

Live Στοίχημα σε NBA & Bundesliga με Live Stream στη Novibet (21+).

Η Λίβερπουλ τα κατάφερε και πάλι. Οι κόκκινοι έκαναν την ανατροπή της Μπόρνμουθ, όμως κλείστηκαν πολύ στο τέλος και το πλήρωσαν, με τον Κινγκ να κάνει το 2-2 στο 87’ και την ομάδα του Χάου να φεύγει με βαθμό (2-2) από το Anfield.

Όλα ξεκίνησαν στραβά για τους κόκκινους, καθώς μόλις στο 7’ ο Βαϊνάλντουμ έκανε λάθος γύρισμα και ο Αφόμπε το εκμεταλλεύτηκε για να κάνει το 0-1! Σιγά-σιγά οι παίκτες του Κλοπ ανέβασαν ταχύτητα, ξεπέρασαν το σοκ και στο 40’ έφτασαν στην ισοφάριση έπειτα από υπέροχη βραζιλιάνικη συνεργασία. Ασίστ του Φιρμίνο, άψογο πλασέ του Κουτίνιο και 1-1! Η πίεση αυξήθηκε στην επανάληψη και στο 59’ ο Βαϊνάλντουμ εξιλεώθηκε, καθώς έκανε εξαιρετική ενέργεια και έδωσε μισό γκολ στον Οριζί, που με κεφαλιά από κοντά έκανε το 2-1.

Όλα πήγαιναν μια χαρά για τους γηπεδούχους, που πλήρωσαν το λάθος του Κλοπ να τους γυρίσει πίσω. Σιγουριά στα μετόπισθεν – κλασικά – δεν υπήρχε και στο 87’ ο Κινγκ έκανε το 2-2 έπειτα από φάση διαρκείας! Οι κόκκινοι βγήκαν αμέσως στην επίθεση, πρόλαβαν να χάσουν δύο μεγάλες ευκαιρίες, όμως τίποτα δεν άλλαξε μέχρι το τέλος, με την Λίβερπουλ να χάνει μεγάλη ευκαιρία να ξεφύγει στη μάχη της τετράδας.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα