Τι ζήτησε από τους... μεγάλους ο Βασιλειάδης

Gazzetta team
Τι ζήτησε από τους... μεγάλους ο Βασιλειάδης

bet365

Την στήριξη της ΚΕΔ, την μείωση των ομάδων και την συμφωνία για αναδιανομή των τηλεοπτικών ήταν τα όσα ζήτησε μεταξύ άλλων ο Υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης στην κατ ιδίαν συζητήσεις που είχε με τους Μαρινάκη, Σαββίδη, Αλαφούζο και Μελισσανίδη.

Μπορεί την Μεγάλη Δευτέρα να έχει καλέσει ο Υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης στο γραφείο του τους Βαγγέλη Μαρινάκη, Ιβάν Σαββίδη, Γιάννη Αλαφούζο και Δημήτρη Μελισσανίδη, ωστόσο σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Live Sport» ήδη έχει κάνει κατ ιδίαν συνομιλίες και με τους τέσσερις μεγάλους.

Ο Υφυπουργός σύμφωνα πάντα με το συγκεκριμένο δημοσίευμα φέρεται να ζήτησε από τους ιδιοκτήτες και ισχυρούς άνδρες των Ολυμπιακού, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκού και ΑΕΚ την στήριξη της ΚΕΔ, η οποία είναι επιλογή της FIFA και της UEFA, να προχωρήσει η μείωση των ομάδων και να υπάρξει συμφωνία για την αναδιανομή των τηλεοπτικών, να ελεγχθούν αποτελεσματικά οι οργανωμένοι οπαδοί, να πέσουν οι τόνοι μέσω των ΜΜΕ που ελέγχουν και παράλληλα να αποφύγουν τις εμπρηστικές δηλώσεις.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα