Κατσανάκης: «Είναι χορηγός μας, καμία σχέση εξάρτησης»

Κατσανάκης: «Είναι χορηγός μας, καμία σχέση εξάρτησης»

bet365

Αν και η εικόνα αποτελεί τον αδιάψευστο μάρτυρα, χρειαζόταν και η λεκτική επιβεβαίωση κι αυτή πρόσφερε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Φωκίδας, Χαράλαμπος Κατσανάκης, σχετικά με τη σχέση της συγκεκριμένης ΕΠΣ με τον μεγαλομέτοχο της Λαμίας, Πανουργιά Παπαϊωάννου.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Ρ/Σ «Metropolis 95,5», ο κ. Κατσανάκης ρωτήθηκε για τη χορηγία της εταιρίας του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Λαμίας προς την ΕΠΣ Φωκίδας και σημείωσε ότι… «ναι, έχουμε μέγα χορηγό στην Ενωση την εταιρία του Πανουργιά Παπαϊωάννου. Ο κ. Παπαϊωάννου είναι από τη Φωκίδα, οι επιχειρήσεις του είναι εδώ και το μέρος που κατάγεται βρίσκεται στα 10 χιλιόμετρα από την Αμφισσα. Είναι χορηγός εδώ και χρόνια. Από το 2012 που είμαι πρόεδρος, μας βοηθάει», είπε και ρωτήθηκε για το αν υπάρχει σχέση εξάρτησης δεδομένης και της παρουσίας του παρατηρητή Φλωράκη (ανήκει στην ΕΠΣ Φωκίδας) στον αγώνα Καλλιθέα-Λαμία.

«Με τα δύο χέρια στην καρδιά λέω, όχι. Και ειδικά για τον συγκεκριμένο παρατηρητή. Ο Κώστας Φλωράκης δεν είναι από τη Φωκίδα, υπηρέτησε στη Φωκίδα και ήταν στον σύνδεσμο διαιτητών Φωκίδας. Μένει στην Πάτρα. Τι συμφέρον έχει να γράψει ψέματα στην έκθεση, όπως λένε κάποιοι; Είμαστε συνεργάσιμοι με τον τοπικό σύνδεσμο, αλλά κανείς δεν επηρεάζει τον άλλο. Δεν είμαστε από τις ενώσεις που κανονίζουμε πρωταθλήματα. Δεν τους λέμε τίποτα και δεν θέλουμε να τους λέμε τίποτα», είπε και μάλιστα υπεραμύνθηκε της απόφασης του Φλωράκη να δώσει καλό βαθμό στον διαιτητή της αναμέτρησης Καλλιθέα-Λαμία.

«Εκανε λάθος δηλαδή ο κ. Φλωράκης; Δεν τον ανέτρεψε ο ποδοσφαιριστής; Εγώ βλέπω ότι τον ανέτρεψε. Από εκεί και πέρα, ο καθένας βλέπει τα πράγματα όπως τον βολεύει. Δεν θα πληρώσει η ΕΠΣ Φωκίδας, επειδή κάποιοι θέλουν να φορτώσουν τις ευθύνες τους αλλού. Αλλά και να πούμε ότι δεν ήταν πέναλτι, τι θα γίνει; Θα γυρίσει το πέναλτι πίσω; Είμαστε η πιο ηθική ένωση και το λέω με καμάρι».

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα