Μπεργκ: «Έπρεπε να τους... σκοτώσουμε στο πρώτο ημίχρονο»

Gazzetta team
Μπεργκ: «Έπρεπε να τους... σκοτώσουμε στο πρώτο ημίχρονο»

bet365

Για νίκη με μεγάλη αξία έκανε λόγο ο μεγάλος πρωταγωνιστής του ντέρμπι Μάρκους Μπεργκ, επισημαίνοντας πως ο Παναθηναϊκός θα έπρεπε να είχε... σκοτώσει την ΑΕΚ από το πρώτο ημίχρονο.

Ο Σουηδός που κόντρα στην Ένωση στο ΟΑΚΑ πέτυχε δύο γκολ και οδήγησε τους... πράσινους στη μεγάλη νίκη με 3-2, ανέφερε στον αθλητικό Τύπο:

Για το ντέρμπι με την ΑΕΚ: «Είναι μία νίκη με μεγάλη αξία, κυρίως για τον τρόπο που την πήραμε. Προηγηθήκαμε με 2-0, μας ισοφάρισαν, αλλά δείξαμε χαρακτήρα και νικήσαμε. Είχε μεγάλη σημασία η κατάκτηση των τριών βαθμών. Δείξαμε σε όλους ότι δεν τα παρατάμε, όποια δυσκολία και να συναντήσουμε, και αυτό θα μας βοηθήσει πάρα πολύ».

Οι μεγαλύτεροι αγώνες στην Sportingbet. Παίξε νόμιμα με πριμ 5% στο Μάντσεστερ Γιουν. – Εβερτον (21+).

Για την αμφισβήτηση που έχει δεχτεί ο Παναθηναϊκός: «Ξέρουμε πώς ήταν η κατάσταση προτού έρθουμε εδώ και θεωρώ ότι ανταποκριθήκαμε πολύ καλά. Δεν επικεντρωθήκαμε στα αρνητικά μας, αλλά τα ξεπεράσαμε. Είναι σημαντικό ότι διαχειριστήκαμε την εξέλιξη του παιχνιδιού και μπορέσαμε να πάρουμε τη νίκ».

Για το αν τέτοιες νίκες χτίζουν χαρακτήρα: «Οπωσδήποτε. Όμως πρέπει να το δείξουμε και στα επόμενα παιχνίδια. Σίγουρα, τέτοιες νίκες αυξάνουν και τις απαιτήσεις για εμάς, γιατί πρέπει να πάμε εξίσου καλά στη συνέχεια. Είναι θετικό για την ομάδα που δείξαμε ότι έχουμε τη δυνατότητα να νικάμε έτσι»

Για το αν ο Παναθηναϊκός δείχνει πρώτη φορά στη σεζόν σταθερότητα: «Έξω από την ομάδα μπορεί κάποιος να λέει ό,τι θέλει. Εμείς, παίκτες και προπονητές, πιστεύουμε σε αυτό που κάνουμε. Ασφαλώς, η κατάκτηση των τριών βαθμών έχει αξία, αλλά έπρεπε να σκοτώσουμε τον αντίπαλο στο πρώτο ημίχρονο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα