Επεκτείνεται σε όλη την Ελλάδα η ακαδημία της Σπόρτινγκ!

Επεκτείνεται σε όλη την Ελλάδα η ακαδημία της Σπόρτινγκ!

bet365

Τουλάχιστον πέντε ακαδημίες σε Ελλάδα και Κύπριο περιλαμβάνει το πλάνο της Σπόρτινγκ μέχρι το ξεκίνημα της επόμενης σεζόν. Στην Πορτογαλία ήδη ο πρώτος Έλληνας!

Το μπάσιμο της Σπόρτινγκ Λισαβόνας στην ελληνικό ποδόσφαιρο μόνο συγκυριακό δεν θα πρέπει να θεωρείται. Ο πορτογαλικός σύλλογος ποντάρει πολλά στη χώρα μας θεωρώντας πως υπάρχει άφθονο ταλέντο.

Τα «λιοντάρια» μέσω του παλαίμαχου άσου του ΠΑΟΚ, του ΑΠΟΕΛ της Ξάνθης Φρανσίσκο Ζουέλα επέλεξαν την Ελλάδα για την πρώτη τους ακαδημία στην Ευρώπη.

Τα εγκαίνια έγιναν τον περασμένο Οκτώβριο στο εντυπωσιακό αθλητικό κέντρο Anima Club που βρίσκεται στην περιοχή της Αναβύσσου, με τον πρόεδρο της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, Μπρούνο ντε Καρβάλιο και την αδερφή του Κριστιάνο Ρονάλντο, Κάτια Αβέιρο να δίνουν το παρών.

Μετά την Ανάβυσσο, οι ακαδημίες της Σπόρτινγκ σύμφωνα με το πλάνο του Ζουέλα θα επεκταθούν στα βόρεια προάστια της Αθήνας, στην Κρήτη, στην Θεσσαλονίκη, ενώ η πέμπτη ακαδημία της Σπόρτινγκ αναμένεται να ανοίξει στην Κύπρο!

Αξίζει να σημειωθεί πως ήδη ένας 18χρονος ποδοσφαιριστής των ακαδημιών, ο οποίος ακολουθεί σπουδές στην ιατρική έχει επιλεγεί από τους ανθρώπους της Σπόρτινγκ προκειμένου να μετρήσει τις δυνάμεις του στα «λιοντάρια».

Μάλιστα εδώ και ένα μήνα βρίσκεται στη Λισαβόνα, όπου προπονείται με την δεύτερη ομάδα της Σπόρτινγκ!

 

Τελευταία Νέα