Ζέκα: «Μπεργκ, ο καλύτερος παίκτης στην Ελλάδα»

Ζέκα: «Μπεργκ, ο καλύτερος παίκτης στην Ελλάδα»

Gazzetta team
Ζέκα: «Μπεργκ, ο καλύτερος παίκτης στην Ελλάδα»

bet365

Ο Κάρλος Ζέκα... αποθέωσε τον Μάρκους Μπεργκ! Τόνισε πως είναι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής στην Ελλάδα και πως πάντα αυτός έχει τον τρόπο.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της Nova:

«Όλα τελείωσαν καλά, μπήκαμε δυνατά στο πρώτο ημίχρονο, είχαμε ευκαιρίες και κατοχή μπάλας. Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΚ μας πίεσε πολύ και ήταν δύσκολο να παίξουμε έτσι, φάγαμε τελικά δύο γκολ. Δεν πρέπει να γίνεται αυτό, γιατί όταν είσαι μπροστά 2-0 στο ημίχρονο εκτός έδρας κόντρα σε μεγάλη ομάδα, πρέπει να παραμένεις συγκεντρωμένος μέχρι το τέλος. Πάλι καλά που υπάρχει ο Μπεργκ, πάντα ο Μπεργκ, πέτυχε τελικά το τρίτο γκολ και νικήσαμε.

Είναι πολύ σημαντικό αυτό το αποτέλεσμα γιατί σε λίγο ξεκινούν τα Play Offs και πρέπει να πάρουμε αυτοπεποίθηση και να μπούμε καλά σε αυτά. Είναι σημαντικό να κερδίζουμε σε ντέρμπι, για τον Μπεργκ απλά δεν υπάρχουν λόγια. Είχα πει και μετά το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό ότι είναι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής στην Ελλάδα, μιλάμε μεταξύ μας στα αποδυτήρια και λέμε ευτυχώς που έχουμε κοντά μας αυτόν τον παίκτη. Μου αρέσει να παίζω στη θέση που έχω τώρα, με τον Κουρμπέλη δίπλα μου, είναι κι αυτός καλός παίκτης

Νομίζω ότι ταιριάζουμε και παίζουμε καλά μαζί στο κέντρο, νιώθω ελεύθερος που έχω τον Κουρμπέλη, γιατί γνωρίζω ότι αν χάσω τη μπάλα θα είναι εκεί και το αντίστροφο. Είναι σημαντικό και για εμάς και για την ομάδα, ο Κουρμπέλης είναι μεγάλη βοήθεια για εμένα γιατί δεν χρειάζεται να τρέχω τόσο πολύ. Ο προπονητής έχει δίκιο για αυτά που είπε, νικούσαμε 2-0 και μπήκαμε έτσι στο δεύτερο ημίχρονο, μας είχε πει να παίξουμε ψηλά, να περιορίσουμε την ΑΕΚ και να παίξουμε τη μπάλα μας αλλά δεν κάναμε τίποτα από αυτά που ζήτησε

Η ΑΕΚ έπαιξε πολύ καλά στο δεύτερο ημίχρονο και μας δυσκόλεψε στο παιχνίδι μας, ίσως φοβηθήκαμε λίγο γιατί ξέραμε ότι αν μείωναν νωρίς οι αντίπαλοί μας θα μπορούσαν να γυρίσουν το παιχνίδι, πραγματικά είδατε ότι το σκορ έγινε 2-2. Έχει αλλάξει η νοοτροπία της ομάδας με τον κ. Ουζουνίδη, κάνει καλή δουλειά ο προπονητής μας, δεν μιλάω για τον προηγούμενο. Πάμε πολύ καλά πλέον, μας βοηθάει πολύ στην προπόνηση που κάνουμε, ξέρουμε τι πρέπει να γίνει μέσα στο παιχνίδι, παίκτες όπως ο Λέτο, ο Μπεργκ κι εγώ κρατάμε τη μπάλα σωστά και βοηθάμε τον Παναθηναϊκό».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα