Βαλένθια-Λα Κορούνια 3-0

Γιώργος Καραμάνος
Βαλένθια-Λα Κορούνια 3-0

bet365

Ο Ντιέγκο Αλβες έπιασε το πέμπτο φετινό του από τα 11 βήματα και στη συνέχεια οι Νυχτερίδες καθάρισαν με 3-0 την Λα Κορούνια.

Οι μεγαλύτερες διοργανώσεις στη Vistabet. Παίξε νόμιμα με προσφορά ημέρας στο Θέλτα - Λας Πάλμας.

Από τότε που βρίσκεται στην Ισπανία, του έχουν εκτελέσει 50 πέναλτι και δεν του έχουν βάλει ούτε τα μισά. Ο Ντιέγκο Αλβες έχει αποκρούσει τα 24, ένα έχει χτυπήσει στο δοκάρι και ένα ακόμα κατέληξε άουτ. Τελευταίο που έπιασε ο Βραζιλιάνος πορτιέρο της Βαλένθια, είναι αυτό του Φαΐρ στο εντός ματς με την Λα Κορούνια, το πέμπτο του για φέτος. Ηταν ακόμα 0-0 και στη συνέχεια η Βαλένθια το καθάρισε, φτάνοντας στο 3-0.

Ο Γκαράι έβαλε το ρπω΄το (10') για τους γηπεδούχους, ο Αλμπεντόσα (29') σημείωσε αυτογκόλ και στις καθυστερήσεις ο Ζοάο Κανσέλο έκλεισε το σκορ. Μόνο που όταν έκανε το 3-0 ο Πορτογάλος μπακ, έκανε νόημα στην εξέδρα να σωπάσει, επειδή έκραζαν τους παίκτες και εκεί έγινε ένας χαμός, δείγμα της κακής κατάστασης στην οποία βρίσκεται γενικότερα η ομάδα. Τουλάχιστον νίκησε για πρώτη φορά μετά τον Φεβρουάριο και ανέβηκε στο +11 από την επικίνδυνη ζώνη.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα