Αρσεναλ - Μάντσεστερ Σίτι 2-2

Αρσεναλ - Μάντσεστερ Σίτι 2-2

bet365

Οι άμυνες πήγαν... περίπατο στο ντέρμπι του Emirates, Αρσεναλ και Σίτι αναδείχθηκαν ισόπαλες 2-2, χάνοντας έτσι την ευκαιρία να βρεθούν κοντά στους στόχους τους.

Οι επιθέσεις τους έκαναν εξαιρετικά πράγματα, οι άμυνες τους ήταν για... κλάματα! Αρσεναλ και Σίτι είχαν φάσεις πέτυχαν από δυο τέρματα (2-2), αλλά δεν μπόρεσαν να κάνουν τη διαφορά στο βαθμολογικό πίνακα. Οι Κανονιέρηδες έμειναν στο -5 από την τετράδα, ενώ οι Πολίτες διατηρήθηκαν στην τετράδα. Αγουέρο, Γουόλκοτ βρήκαν δίχτυα και συνέχισαν την τρελή παράδοσή τους, ενώ ο Οζίλ έφτασε τις 50 ασίστ με τη φανέλα της Αρσεναλ σε όλες τις διοργανώσεις! Παράλληλα, σε 8 ματς με το top 6 της βαθμολογίας οι Λονδρέζοι έχουν μόλις έξι βαθμούς.

Οι μεγαλύτεροι αγώνες στην Sportingbet. Παίξε νόμιμα με πριμ 5% στο Ιντερ - Σαμπντόρια.

Ισως το πιο συναρπαστικό τέταρτο στη φετινή Premier League, με τις άμυνες να πηγαίνουν... περίπατο. Η Σίτι μπήκε δυνατά, εκμεταλλεύθηκε την αμυντική ανυπαρξία της Αρσεναλ και στο 4ο λεπτό έχασε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία! Ο Φερναντίνιο έκανε εξαιρετική κάθετη, ο Στέρλινγκ βρέθηκε τετ α τετ με τον Οσπίνα, αλλά η κόντρα ευνόησε τους γηπεδούχους. Οι Λονδρέζοι απάντησαν άμεσα, μεγάλη μπαλιά του Αλέξις, γύρισε εξαιρετικά ο Γουέλμπεκ, αλλά... κατάφερε να αστοχήσει. Το πρώτο πεντάλεπτο είχε και γκολ!!! Το αμυντικό δίδυμο της Αρσεναλ ήταν... εκτός Emirates, o Nτε Μπρόινε πέρασε εξαιρετική κάθετη και ο Σανέ πέτυχε το 1-0! Ηταν το πιο γρήγορο γκολ φιλοξενούμενης ομάδας στο συγκεκριμένο γήπεδο από το 2012! Αλλωστε, ο Γερμανός έχει σκοράρει 8 γκολ στα 13 σουτ εντός στόχου σε όλες τις διοργανώσεις.

Η Αρσεναλ υπέφερε αμυντικά και στο 10ο λεπτό είχε ραντεβού με την τύχη! Ο Ντε Μπρόινε βρέθηκε σε θέση βολής, αλλά το σουτ βρήκε το δοκάρι, ενώ στην επαναφορά ο Σίλβα είδε τον Οσπίνα να κάνει μεγάλη επέμβαση! Οι γηπεδούχοι ισορρόπησαν μετά το 20λεπτο και προσπάθησαν με τους Οζίλ, Σάντσες να απειλήσουν. Στο 41' ήρθε η ισοφάριση, με τον Μουστάφι να κάνει την πάσα, τον Κλισί να μαρκάρει με τα μάτια και τον Γουόλκοτ να πετυχαίνει εύκολα το 1-1. Η Σίτι απάντησε άμεσα, είχε δοκάρι με τον Ντε Μπρόινε και.... 131 δευτερόλεπτα έπειτα το γκολ των γηπεδούχων ήρθε αυτό των Πολιτών! Ο Αγουέρο βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση, η άμυνα των γηπεδούχων εκτέθηκε ακόμα μια φορά και ο Οσπίνα δεν μπόρεσε να αντιδράσει! Ο Αργεντίνος έφτασε τα 116 γκολ σε 173 αγώνες της PL. Ο Σίρερ είχε χρειαστεί 145 παιχνίδια (145) για να φτάσει αυτόν τον αριθμό!

Η Αρσεναλ έχασε τον Κοσιελνί λόγω τραυματισμού, αλλά βρήκε την ισοφάριση στο 53ο λεπτό. Ασίστ (50η σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα της Αρσεναλ) του Οζίλ και ο Μουστάφι πέτυχε το 2-2. Ηταν το 14ο γκολ της ομάδας του στη σεζόν με κεφαλιά. Η Σίτι ήταν αυτή που πίεσε στο επόμενο 20λεπτο και είχε δυο καλές ευκαιρίες, αλλά Φερναντίνιο και Αγουέρο νικήθηκαν από τον Οσπίνα. Οι Πολίτες πάντως ακόμα... φωνάζουν για χέρι του Μονρεάλ στις καθυστερήσεις και δεν έχουν άδικο!

Άρσεναλ: Οσπίνα, Μπεγιερίν, Μουστάφι, Κοσιελνί (46' Γκαμπριέλ), Μονρεάλ, Τζάκα, Κοκλάν, Γουόλκοτ (68' Ζιρού), Οζίλ, Αλέξις, Γουέλμπεκ (77' Ιγουόμπι)

Μάντσεστερ Σίτι: Καμπαγιέρο, Κλισί, Στόουνς, Οταμέντι, Φερναντίνιο, Ντε Μπρόινε, Σανέ, Σίλβα (89' Σαμπαλέτα), Στέρλινγκ (46' Τουρέ), Νάβας, Αγουέρο

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα