Κωστένογλου: «Μεγαλύτερο μας πρόβλημα το… πρέπει»

Κωστένογλου: «Μεγαλύτερο μας πρόβλημα το… πρέπει»

bet365

Ο Νίκος Κωστένογλου είδε την ομάδα του να επιστρέφει στις νίκες και αναφέρθηκε στο μεγαλύτερο πρόβλημα που έχει να διαχειριστεί ο ίδιος και οι ποδοσφαιριστές του.

Οι μεγαλύτερες διοργανώσεις στη Vistabet. Παίξε νόμιμα με προσφορά ημέρας στο Θέλτα - Λας Πάλμας.

Ο προπονητής του Άρη αρχικά αναφέρθηκε στη νίκη επί των Χανίων. «Είμαι ικανοποιημένος που κερδίσαμε απέναντι σ’ έναν αντίπαλο ο οποίος ήθελε τη νίκη για διαφορετικούς λόγους. Ξεκινήσαμε καλά, είχαμε τις ευκαιρίες για να ανοίξουμε το σκορ στο πρώτο εικοσάλεπτο. Μετά προσπαθήσαμε να κάνουμε πιο επιθετική την ομάδα μέσα από την αλλαγή του Καπνίδη. Δεν ήμασταν καλοί στο πρώτο τέταρτο του δευτέρου μέρους, για να έρθει η φάση του 63ου λεπτού και μετά το πέναλτι όπου διευρύναμε το σκορ», είπε και συμπλήρωσε:

«Είναι μια καθαρή νίκη. Ο αντίπαλος δεν μας δημιούργησε πρόβλημα με εξαίρεση μία φάση όπου παίζαμε με δέκα παίκτες λόγω του τραυματισμού του Χαριτωνίδη. Έχουμε δρόμο ακόμη. Τα πράγματα θα πάνε καλά όσο δουλεύουμε με συνέπεια. Δεν έχω παράπονο από τους παίκτες, αλλά θα πρέπει να συνεχίσουμε σιωπηλοί».

Ρωτήθηκε για το υψηλό επίπεδο πίεσης που νιώθουν οι παίκτες του και απάντησε: «Αυτό είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα των παιδιών. Το πρέπει δεν τους βοηθάει να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους, να δείξουν τις αρετές τους. Βέβαια, αν εξαιρέσουμε τον αγώνα με τα Τρίκαλα δεν υπήρξαν παιχνίδια όπου είχαμε άσχημη εικόνα. Προσπαθούμε να τη βελτιώσουμε. Θέλει αυτοσυγκέντρωση και σοβαρότητα. Γνωρίζουμε ότι κάθε απώλεια μετράει, αλλά από τη στιγμή που είμαστε σε αυτά τα δεδομένα θα πρέπει να νικήσουμε την κατάσταση», είπε.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα