Χανιά - Άρης 0-2 (vid)

Νίκος Μαρούδας
Χανιά - Άρης 0-2 (vid)

bet365

Ο Άρης έκανε αυτό που έπρεπε στα Χανιά, αφού με τα γκολ των Καπνίδη και Τάτου κέρδισε 2-0 τον τοπικό ΑΟΧ και πλέον περιμένει γκέλα της Λαμίας στην Καλλιθέα για να πάει στο -3 ή -4 από την δεύτερη θέση.

Μπορεί για 45 λεπτά να τα βρήκε σκούρα, όμως τελικά ο Άρης έκανε το καθήκον του στα Χανιά, επικράτησε του ΑΟΧ με 0-2 και συνεχίζει να ελπίζει σε άνοδο στη Σούπερ Λιγκ.

Η νίκη ωστόσο στα Χανιά, δεν ήταν τόσο εύκολη. Στο πρώτο μέρος και πάλι η εικόνα του Άρη ήταν απογοητευτική. Δημιούργησε ελάχιστες φάσεις, δεν απείλησε ουσιαστικά την αντίπαλη εστία σε καμία περίπτωση, με τα Χανιά να κρατούν το μηδέν στην άμυνα με σχετική ευκολία... Δεν έγινε το ίδιο όμως και στην επανάληψη όπου ο Άρης έδειξε να το θέλει περισσότερο.

Οι φιλοξενούμενοι κυριάρχησαν στην επανάληψη και έψαξαν περισσότερο το γκολ και τελικά το βρήκαν στο 63'. Ο Τάτος πέρασε στον Παυλίδη, αυτός έκανε την παράλληλη μπαλιά για τον Καπνίδη που με προβολή έκανε το 0-1. Στο 70', ο Άρης είχε και δοκάρι μετά από κεφαλιά του Καπνίδη και στην επαναφορά ο Ντούνης κέρδισε πέναλτι από μαρκάρισμα του Ηρακλή. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Τάτος που διαμόρφωσε και το τελικό 0-2. Οι γηπεδούχοι, στο 87' έφτασαν κοντά στο 1-2, αλλά ο Βακενβάι προ κενής εστίας έστειλε με κεφαλιά την μπάλα άουτ.

Ο Άρης μετά από αυτή τη νίκη μείωσε την διαφορά από την Λαμία στους 3 και περιμένει να δει το αποτέλεσμα της κόντρα στη Καλλιθέα, ελπίζοντας σε κάποιο στραβοπάτημά της.

Live Στοίχημα σε NBA & Bundesliga με Live Stream στη Novibet.

Οι συνθέσεις:

ΑΟΧ (Ν. Παντέλης): Γεωργίου, Ζέρης, Ηρακλής (72' Αφράτης), Κοζάκης (72' Ντούμος), Τσουκάνης, Δαμιανάκης, Φουρλάνος, Λάσκαρης (84' Μηλιώτης), Αποστολόπουλος, Ρούνεϊ, Σταματής

ΑΡΗΣ (Ν. Κωστένογλου): Διούδης, Μπούρμπος, Χαριτωνίδης, Σόουζα, Τζανακάκης (77' Καράμπελας), Ρόβας (72' Μακουτά), Πίτου (46' Καπνίδης), Τάτος, Παυλίδης, Ντούνης, Ιλιτς,

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα