Λουίς Ενρίκε: «Ο Μέσι πάντοτε σέβεται τους διαιτητές»

Λουίς Ενρίκε: «Ο Μέσι πάντοτε σέβεται τους διαιτητές»

Κώστας Ζάλιαρης
Λουίς Ενρίκε: «Ο Μέσι πάντοτε σέβεται τους διαιτητές»

bet365

Όχι ότι θα μπορούσε να πει κάτι διαφορετικό ο Λουίς Ενρίκε, αλλά δήλωσε και δημόσια τη στήριξή του στον Λιονέλ Μέσι, τον χαρακτήρα του οποίου εξήρε μετά την τιμωρία που του επιβλήθηκε στην εθνική ομάδα της Αργεντινής.

Ο αρχηγός των «μπλαουγκράνα», τιμωρήθηκε με τέσσερις αγωνιστικές για ξέσπασμα κατά ενός εκ των βοηθών διαιτητή σε αναμέτρηση της αλμπισελέστε απέναντι στη Χιλή για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2018.

Η ποινή χαρακτηρίστηκε υπερβολική, οι Αργεντινοί άφησαν να εννοηθεί ότι εσκεμμένα από τη FIFA τα πάντα δρομολογήθηκαν μέσα σε λίγες ώρες για να χάσει ο Μέσι το ματς με την Βολιβία, ενώ, ο Μπάουζα τόνισε εξ αρχής πως θα γίνει έφεση.

Οι μεγαλύτεροι αγώνες στην Sportingbet. Παίξε νόμιμα με πριμ 5% στο ΑΕΚ - Παναθηναϊκός.

Ο Λουίς Ενρίκε, αν και το βίντεο του Μέσι από το ματς με τη Χιλή δεν τον δικαιώνει, είχε να πει: «Ο Λιονέλ πάντοτε σέβεται τους διαιτητές και ποτέ δεν δημιουργεί εντάσεις και φασαρίες.

Θα έπρεπε να το λάβουν σοβαρά υπόψιν τους αυτό και να σκεφτούν οι υπεύθυνοι πως πρόκειται για τον καλύτερο ποδοσφαιριστή στον κόσμο, με αφόρητη πίεση και με εκατομμύρια ανθρώπους να παρατηρούν την κάθε του κίνηση».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα