Λύτρωση από την άσπρη βούλα!

Νίκος Μαρούδας
Λύτρωση από την άσπρη βούλα!

bet365

Η Λαμία πέρασε και από την Καλλιθέα με 0-1, χάρη σε εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Βασιλόγιαννη και παρέμεινε στην δεύτερη θέση και στο +6 από τον τρίτο Άρη. Ανάσα για Αιγινιακό, Αχαρναϊκό, ήττα... ταφόπλακα για τον Πανελευσινιακό!

Καλλιθέα – Λαμία 0-1

Η Λαμία συνεχίζει να βρίσκεται σε τροχιά ανόδου, καθώς πέρασε και από την Καλλιθέα με 0-1, μετά από ένα επεισοδιακό παιχνίδι!

Το πρώτο μέρος δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας, με τις δύο ομάδες να μην παίζουν καλό ποδόσφαιρο και την Καλλιθέα να είναι ελαφρώς καλύτερη στο παιχνίδι. Ωστόσο, οι στιγμές που δημιούργησε δεν ήταν ικανές να απειλήσουν την εστία του Πίτκα.

Στην επανάληψη το παιχνίδι πήρε άγρια τροπή. Αρχικά, η Λαμία μπήκε πιο δυνατά και προσπάθησε να κυριαρχήσει με αποτέλεσμα στο 65' να κερδίσει πέναλτι. Σε μια δύσκολη φάση, ο Βάντερσον πέρασε και τον Μιχελή με τον τερματοφύλακα της Καλλιθέας να φαίνεται πως απομακρύνει την μπάλα. Ο διαιτητής έδωσε πέναλτι το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Βασιλόγιαννης για το 0-1.

Σε εκείνο το σημείο το ματς πήρε... φωτιά! Ο Γιάννης Αβραντίνης παρακολουθούσε το παιχνίδι από τον πάγκο και οι διαμαρτυρίες του έφεραν την αποβολή του. Ωστόσο ο πρόεδρος της Καλλιθέας, μπήκε στο γήπεδο και ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές του να αποχωρήσουν ώστε να μην συνεχιστεί το παιχνίδι. Τελικά με την επέμβαση των ψυχραιμότερων, το παιχνίδι συνεχίστηκε κανονικά μετά από λίγα λεπτά.

Η Λαμία τελείωσε το ματς με 10 ποδοσφαιριστές, λόγω αποβολής του Καραγιάννη με δύο κίτρινες κάρτες στο διάστημα που πήγαινε προς την γραμμή για να γίνει αλλαγή!!! Στο 97' οι γηπεδούχοι φώναξαν για πέναλτι, ωστόσο ο διαιτητής δεν έδειξε κάτι και το παιχνίδι ολοκληρώθηκε με το μεγάλο διπλό της Λαμίας.

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Σωτήρης Τζουμερκιώτης): Μιχελής, Σταμόπουλος, Συριόπουλος, Ντιακιτέ, Πάτας, Κατσικογιάννης, Σταματάκος (92' Σμυρλής), Μασέδο, Μάκο (80' Ηλιάδης), Καντέ (88' Γουόρντεν), Κρεββατάς.
ΛΑΜΙΑ (Μπάμπης Τεννές): Πίτκας, Σπυρόπουλος (81' Χριστοφιλέας), Παπαργυρίου, Αναστασιάδηςμ, Βαλιός, Μπουλούλης (46' Ρότσα), Καραγιάννης, Όμο, Βασιλόγιαννης, Ντουρμισάι (50' Ματσούκας), Βάντερσον.

Live Στοίχημα σε NBA & Bundesliga με Live Stream στη Novibet.

Αιγινιακός – Κισσαμικός 2-0

Εξαιρετικά σημαντική νίκη για τον Αιγινιακό, με την ομάδα της Κατερίνης να επικρατεί εντός έδρας του Κισσαμικού με 2-0 και να φτάνει τους 21 βαθμούς, όσους και η Καλλιθέα που βρίσκεται πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού. Οι Κρητικοί από την άλλη έμειναν στους 26 και θα πρέπει να ανέβουν παίρνοντας βαθμούς, αν δεν θέλουν να κινδυνέψουν.

Όσον αφορά τα του αγώνα, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να επικρατήσουν πετυχαίνοντας από ένα γκολ στα τέλη κάθε ημιχρόνου. Η αρχή έγινε με τον Ζούρκο που στο 36' έκανε το 1-0, για να έρθει ο Τσολακίδης στο 81' να δώσει τέλος στο ματς και τους τρεις πολύτιμους βαθμούς στην ομάδα του.

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Γιάννης Βλάχος): Τόλιος, Τσολακίδης (85’ Σκραπάρας), Γιαζιτζόγλου, Πασαλίδης, Λιόλιος, Πατράλης, Ζούρκος (77’ Γκατσολάρι), Μουκίδης, Φασίδης (69’ Παπουτσογιαννόπουλος), Ζγκούρη, Μπουρντουζάν.

ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Σπύρος Μπαξεβάνος): Λαζαρίδης, Τσερκέζος, Μαρτίνεθ, Παντελάκης, Μπουγαΐδης (69’ Μάντζης), Κίκε (46’ Νικόλτσης), Κουρέλλας, Σελινιωτάκης, Μίλιτς, Γκούμας, Στογιάνοφ (77’ Θέος).

Αγροτικός Αστέρας – Αχαρναϊκός 0-1

Μεγάλο διπλό μέσα στον Εύοσμο για τον Αχαρναϊκό. Η ομάδα του Μενιδίου επικράτησε του Αγροτικού Αστέρα με 1-0 και έφτασε τους 26 βαθμούς παίρνοντας μια διαφορά πέντε πόντων από την επικίνδυνη ζώνη. Από την άλλη οι γηπεδούχοι και με την ήττα αυτή δεν κινδυνεύουν έτσι και αλλιώς, ενώ και να κέρδιζαν δεν μπορούσαν να παλέψουν για κάτι παραπάνω, μιας και η απόσταση από τις δύο πρώτες ομάδες είναι εξαιρετικά μεγάλη. Το μοναδικό τέρμα της συνάντησης πέτυχε ο Λύρας στο 71' δίνοντας την μεγάλη νίκη στην ομάδα του.

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Νίκος Καραμπετάκης): Γουναρίδης, Μπουτζίκος, Κουκόλης, Τεγούσης, Βαφέας, Θεοδωρίδης (46’ Τάι), Χατζής (75’ Τριανταφυλλάκος), Γκέσιος, Πάτο, Ουνγιαλίδης (62’ Μέρντοβιτς), Φιλίπε.

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ (Γιώργος Μαραντάς): Ψύχος, Κυριαζόπουλος (79’ Σιάννης), Σταμούλης, Τσουβαλτσίδης, Σωτηράκος, Μεγαλοοικονόμου, Αναστασίου, Τζέφερσον Νταμιάο (56’ Ντάγκρας), Πλαβούκος, Λύρας (75’ Μάρτινς), Ζαχαρός.

Σπάρτη – Πανελευσινιακός 1-0

Μπορεί το παιχνίδι για την Σπάρτη να ήταν αδιάφορο, όμως από το δεύτερο κι όλας λεπτό έκανε το 1-0 και τελικά πήρε τη νίκη κόντρα στον Πανελευσινιακό που... καιγόταν!

Με την συμπλήρωση δύο λεπτών αγώνων, ο Αναστασάκος βρήκε τον Σιώπη ο οποίος με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Αυτό ήταν όλο το πρώτο ημίχρονο! Η Σπάρτη συνέχισε να είναι ανώτερη και να πιέζει, όμως δεν κατάφερε να βρει δεύτερο τέρμα.

Ο Πανελευσινιακός που ήθελε περισσότερο το παιχνίδι, δεν το έδειξε σε κανένα σημείο της αναμέτρησης και στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός έπεσε. Κάπως έτσι το 1-0 έμεινε μέχρι το τέλος και τα πράγματα για τον Πανελευσινιακό πλέον είναι ακόμα πιο δύσκολα.

ΣΠΑΡΤΗ (Σωτήρης Αντωνίου): Μελίσσας, Σιώπης, Γκαλίτσιος, Καρτσαμπάς, Παπαχρήστος, Μπανούσης, Αναστασόπουλος, Λώττας (74’ Ηλιόπουλος), Μπουντόπουλος (60’ Φράγκος), Ροβίθης, Αναστασάκος.

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ (Γιώργος Βαζάκας): Μακρυωνίτης, Γραικός, Αρναούτογλου, Τσούπρος, Κολόκας, Σιλιγαρδάκης, Κρισμάρεβιτς, Σταματάκης, Μπρέμπος (55’ Ζέλιος), Νίασον, Πρίντεμπς.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα