Ασταμάτητος για Σούπερ Λίγκα ο Απόλλωνας

Gazzetta team
Ασταμάτητος για Σούπερ Λίγκα ο Απόλλωνας

bet365

Μ' ένα γκολ του Περογαμβράκη κι ένα του Σιατραβάνη ο Απόλλων Σμύρνης πέρασε και από τις Σέρρες για την πέμπτη του σερί νίκη (1-2).

Είναι στο χέρι του. Είναι η καλύτερη ομάδα της κατηγορίας και το τελευταίο διάστημα το αποδεικνύει σε κάθε του παιχνίδι. Ο Απόλλωνας Σμύρνης σημείωσε την πέμπτη του σερί νίκη στο πρωτάθλημα, νικώντας με 2-1 τον Πανσερραϊκό, διατηρήθηκε στην πρώτη θέση της Football League και μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του στην Σούπερ Λίγκα.

Η ομάδα του Ακη Μάντζιου ουσιαστικά καθάρισε το ματς από το πρώτο ημίχρονο. Πρώτα άνοιξε το σκορ στο 20' με τον Περογαμβράκη και στο 31' ο Σιατραβάνης έδωσε αέρα δύο τερμάτων στον Απόλλωνα. Και μπορεί οι Σέρρες να μείωσαν με γκολ του Τσιμίκα στο 53' αλλά στο επόμενο διάστημα δεν απειλήθηκε ποτέ η εστία του Χιώτη.

Οι συνθέσεις
ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Παναγιώτης Διλμπέρης): Ρίστιτς, Ντοράγκι (86' Τσελεπίδης), Ιωαννίδης, Καψάλης, Βοσκόλοπουλος, Φουσού (70' Κανούλας), Γαβριηλίδης, Σιάκκας (84' Πόζογλου), Τσιμίκας, Ρούτσης, Γκούρτσας
ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Ακης Μάντζιος): Χιώτης, Πάνος, Χιντζίδης, Μπαρτολίνι, Δεληζήσης (81' Κύργιας), Ομπόντο, Κονέ, Σιατραβάνης, Περογαμβράκης (81' Αλμπάνης), Διαμαντόπουλος, Μπαρμπόσα (65' Τσιάρας)

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα