Ρόμα - Εμπολι 2-0

Ρόμα - Εμπολι 2-0

bet365

Με δύο γκολ του Εντιν Τζέκο η Ρόμα λύγισε στο Olimpico την Εμπολι (2-0), πήγε στο -5 από την κορυφή και ελπίζει η Νάπολι να νικήσει την Γιουβέντους.

Εκανε το χρέος της η ομάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι, που με το συνήθη ύποπτο, Τζέκο, να σκοράρει ξανά, πλησίασε στους Bianconeri με αγώνα περισσότερο και ελπίζει η διαφορά να μείνει εκεί. Για τους Giallorossi ήταν η 3η σερί νίκη στην Serie A και για τον Βόσνιο επιθετικό το 23ο γκολ.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά και ζήτησαν πέναλτι για ανατροπή του Τιάμ από τον Σέζνι αλλά η σημαία σηκώθηκε για να ανοίξουν το σκορ οι Giallorossi στο 12΄ όταν μετά το κόρνερ του Παρέδες η μπάλα κόντραρε και πήγε στον Τζέκο που έκανε το 1-0. Ο Ελ Καντούρι σούταρε άουτ για τους Τοσκανούς, ο Τζέκο είχε κεφαλιά άουτ και ο keeper της Εμπολι, Σκορούπσκι, έβγαλε τη φωτοβολίδα του Παρέδες. Ξανά ο Ελ Καντούρι είχε ευκαιρία με σουτ κοντά στη ρίζα του δοκαριού, ο Περότι δεν μπόρεσε να βρει την μπάλα σε καμία από τις σέντρες του Σαλάχ και στο φινάλε του πρώτου μέρους ο Μαριλούνγκο έχασε ευκαιρία από κοντά για την Εμπολι.

Στην επανάληψη ο Μαριλούνγκο τσίμπησε την μπάλα μετά τη σέντρα του Πασκουάλ αλλά ο Σέζνι αντέδρασε σωστά κάνοντας εκπληκτική επέμβαση, όμως η Εμπολι είδε ξανά την εστία της να παραβιάζεται όταν στο 56’ ύστερα από προσπάθεια του Περότι από δεξιά νίκησε τον Σκορούπσκι για το 2-0 φτάνοντας τα 33 γκολ στην σεζόν, αριθμός που είναι ρεκόρ για το κλαμπ. Στη συνέχεια, το βολέ του Ναϊνγκολάν κονταρίστηκε και ο Σέζνι σταμάτησε τον Τιάμ. Στο 72’ η κεφαλιά του Σαλάχ πήγε στο δοκάρι και στην τελευταία σημαντική φάση το εξαιρετικό σουτ του Μπούχελ πέρασε δίπλα στο παραθυράκι.

 

SERIE A Τελευταία Νέα