Ντε Λα Μπέγια: «Η θέση μας είναι στην κορυφή»!

Δημήτρης Τομαράς
Ντε Λα Μπέγια: «Η θέση μας είναι στην κορυφή»!

bet365

Ο Αλμπέρτο Ντε Λα Μπέγια ξεκαθάρισε ξανά πως η θέση του Ολυμπιακού είναι στην κορυφή και εκεί πρέπει να μείνει. Τι άλλο επισήμανε.
Ανάμεσα σε άλλα, ο Ισπανός ακραίος αμυντικός υπογράμμισε στη NOVA: «Πιστεύω πως στα τελευταία παιχνίδια η ομάδα δεν έχει σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και δεν έκανε καλές εμφανίσεις. Για το λόγο αυτό πρέπει όλοι μας να βάλουμε στο μυαλό μας ποια ομάδα είμαστε και που πρέπει να βρισκόμαστε στο τέλος του πρωταθλήματος. Η θέση μας βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας. Πρέπει να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Και για αυτό ξεκινώντας από το Σάββατο, αλλά και στα παιχνίδια που απομένουν, θα πρέπει να δείξουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να κερδίζουμε. Γνωρίζουμε καλά ότι χρειαζόμαστε συγκέντρωση 100% στο παιχνίδι μας. Χρειάζεται να κάνουμε τη δουλειά μας όσο καλύτερα ξέρουμε και μπορούμε. Πρέπει τα παιχνίδια να τα παίζουμε ένα – ένα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Και στο τέλος της χρονιάς να είμαστε πρωταθλητές».
Για τον Τάκη Λεμονή τόνισε: «Είναι ένας προπονητής τον οποίο οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού τον γνωρίζουν καλύτερα, γιατί έχει παρελθόν στον πάγκο της ομάδας. Είναι ένας προπονητής που θέλει εκτός από τη νίκη, να προσφέρουμε ωραίο θέαμα με την κατοχή της μπάλας στα πόδια μας, με καλή τεχνική και καλή απόδοση στο γήπεδο. Εκτός από το αποτέλεσμα κυνηγάει και την καλή εικόνα. Επίσης είναι ένας προπονητής ο οποίος έχει πολλές απαιτήσεις από εμάς. Γνωρίζει πολύ καλά το σήμα της φανέλας που εκπροσωπούμε. Νομίζω πως αυτό είναι το πιο σημαντικό για εκείνον».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα