Διαψεύδει η Μπεσίκτας για Φορτούνη

Διαψεύδει η Μπεσίκτας για Φορτούνη

bet365

Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr από την Τουρκία η διοίκηση της Μπεσίκτας διαψεύδει το φημολογούμενο ενδιαφέρον για την απόκτηση του Κώστα Φορτούνη.

Τις προηγούμενες μέρες δημοσιεύματα του τουρκικού Τύπου ήθελαν την Μπεσίκτας να έχει ξεχωρίσει μεταξύ άλλων την περίπτωση του Κώστα Φορτούνη.

Σύμφωνα πάντα με τον Τύπο της γειτονικής χώρας οι «Μαύροι Αετοί» παρακολουθούν εκ του σύνεγγυς τον διεθνή μεσοεπιθετικό, καθώς ο τεχνικός του συλλόγου Σενιόλ Γκιουνές φέρεται να έχει εκφραστεί με κολακευτικά σχόλια για την αξία του.

Τα περί επικείμενη πρότασης ωστόσο απέχουν από την πραγματικότητα, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr οι άνθρωποι της τουρκικής ομάδας εκφράζουν την απορία τους για τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα σημειώνοντας πως η Μπεσίκτας σε καμία περίπτωση δεν έχει προκρίνει την περίπτωση του Φορτούνη αναφορικά με τα πλάνα που εκπονούνται ενόψει της θερινής μεταγραφικής περιόδου.

Μάλιστα προσθέτουν πως η τουρκική ομάδα παρακολουθεί δεκάδες παίκτες και στο πλαίσιο αυτό περιλαμβάνονται και άλλοι Έλληνες ποδοσφαιριστές.

 

SUPER LEAGUE ΤΟΥΡΚΙΑΣ Τελευταία Νέα