Τα χρήματα που επιδικάστηκαν σε Τσάβες και ποινές για τρεις

Δημήτρης Τομαράς
Τα χρήματα που επιδικάστηκαν σε Τσάβες και ποινές για τρεις

bet365

Περισσότερες από 80.000 ευρώ επιδικάστηκαν σε Τσάβες για οφειλές από τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ποινές αφαίρεσης βαθμών για ΑΟ Χανίων, Καλλονή και Παναιγιάλειο.
Αναλυτικά οι άλλες αποφάσεις του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ πέραν της υπόθεσης Ηρακλή:
Επιβάλλει στην ΠΑΕ ΑΟ Χανίων την ποινή αφαίρεσης τριών (3) βαθμών (εντός προθεσμίας 3 ημερών από την επομένη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας), μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του ποδοσφαιριστή Εριντ Πρίφτη κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 514/2016 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ ΕΕΟΔ.
Επιβάλλει στην ΠΑΕ ΑΟ Χανίων την ποινή αφαίρεσης τριών (3) βαθμών (εντός προθεσμίας 3 ημερών από την επομένη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας), μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του ποδοσφαιριστή Ανέστη Χατζηλιάδη κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 515/2016 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ ΕΕΟΔ.
Επιβάλλει στην ΠΑΕ ΑΕΛ Καλλονής την ποινή αφαίρεσης τριών (3) βαθμών (εντός προθεσμίας 3 ημερών από την επομένη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας), μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του ποδοσφαιριστή Ραούλ Γιορέντε κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 48/2017 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ ΕΕΟΔ.
Επιβάλλει στην ΠΑΕ ΑΕΛ Καλλονής την ποινή αφαίρεσης τριών (3) βαθμών (εντός προθεσμίας 3 ημερών από την επομένη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας), μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του ποδοσφαιριστή Κωνσταντίνου Δαύκου κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 47/2017 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ ΕΕΟΔ.
Επιβάλλει στην ΠΑΕ Παναιγιάλειος την ποινή αφαίρεσης τριών (3) βαθμών (εντός προθεσμίας 3 ημερών από την επομένη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας), μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του ποδοσφαιριστή Κωνσταντίνου Δαύκου κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 44/2017 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ ΕΕΟΔ.
Να καταβληθεί από την ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα στον ποδοσφαιριστή Κριστιάν Γκαμπριέλ Τσάβες το ποσό των 82.719 ευρώ σε οκτώ ισόποσες μηνιαίες δόσεις.
 

Τελευταία Νέα