«Ο Πέρεθ προσπαθεί να καλύψει τα οικονομικά σκάνδαλα της Ρεάλ»

«Ο Πέρεθ προσπαθεί να καλύψει τα οικονομικά σκάνδαλα της Ρεάλ»

Gazzetta team
«Ο Πέρεθ προσπαθεί να καλύψει τα οικονομικά σκάνδαλα της Ρεάλ»

bet365

Ένας πρώην διευθυντής της εφορίας στην Ισπανία αποκάλυψε ότι ο Φλορεντίνο Πέρεθ προσπαθεί συστηματικά να καλύψει τα οικονομικά σκάνδαλα της Ρεάλ.

Ο Ρουίθ Θαράμπο ήταν διευθυντής της εφορίας από το 1998 μέχρι το 2001 και οι αποκαλύψεις του σχετικά με τη δράση του Φλορεντίνο Πέρεθ στην Mundo Deportivo θα συζητηθούν. Ο Ισπανός τόνισε ότι ο πρόεδρος της Ρεάλ προσπαθεί συστηματικά από το 2011 μέχρι σήμερα να καλύψει τα οικονομικά σκάνδαλα γύρω από την βασίλισσα, πιέζοντας τις ισπανικές αρχές.

Ρεάλ Μαδρίτης - Φενερμπαχτσέ με επιστροφή, αν ο Γιουλ αναδειχθεί πρώτος σκόρερ.

«Ο Πέρεθ πήγε στα γραφεία του Υπουργείου Οικονομικών και μίλησε με τον Ενρίκε Χιμένεθ-Ρέινα, τον γενικό γραμματέα. Σύμφωνα με έναν μάρτυρα της συνάντησης, ο Πέρεθ ανέβασε τόσο πολύ τον τόνο της φωνής του, που ήταν σαν να μιλάει με κάποιον υπάλληλό του. Έχοντας εκφράσει τη δυσαρέσκειά του, του ξεκαθάρισε ότι αν η έρευνα του κράτους συνεχιζόταν, θα απέσυρε την Ρεάλ από το πρωτάθλημα!», αποκάλυψε ο Θαράμπο, που είπε και μία χαρακτηριστική ατάκα του Πέρεθ. «Να δούμε τότε πώς θα νιώσει η Κυβέρνηση χωρίς ποδόσφαιρο τις Κυριακές!».

 

LA LIGA Τελευταία Νέα