«Ο Ιγουαΐν έχει ψυχολογικό πρόβλημα»

«Ο Ιγουαΐν έχει ψυχολογικό πρόβλημα»

Gazzetta team
«Ο Ιγουαΐν έχει ψυχολογικό πρόβλημα»

bet365

Ο Ερνάν Κρέσπο ρωτήθηκε για την απόδοση του επιθετικού της Γιουβέντους, Γκονσάλο Ιγουαΐν, όταν παίζει με την Αργεντινή. «Αυτή είναι ερώτηση για έναν ψυχολόγο».

Ο πρώην άσος των Πάρμα, Λάτσιο, Ιντερ μίλησε για τον συμπατριώτη του με αφορμή την κακή πορεία της Αλμπισελέστε στα προκριματικά του Mundial της Ρωσίας. «Γιατί συμβαίνει αυτό; Αυτή είναι ερώτηση για έναν ψυχολόγο, όχι για μένα. Από πλευράς τεχνικής, δεν υπάρχει να πεις κάτι για τον Ιγουαΐν, όμως βρίσκεται σε μια κατάσταση στην οποία υπάρχει αλυσιδωτή αντίδραση. Μπορεί να συμβεί σε έναν τελικό και μπορεί να συμβεί στον καθένα. Πρέπει να φανεί αν έχει τις πνευματικές ικανότητες για να ξεπεράσει ένα λάθος, σε αυτή την περίπτωση τα σοβαρά λάθη σε έναν τελικό γράφουν ιστορία, ίσως να μην μπορεί να τα ξεχάσει. Ισως είναι περισσότερο ψυχολογικό πρόβλημα παρά θέμα τεχνικής».

Ρεάλ Μαδρίτης - Φενερμπαχτσέ με επιστροφή, αν ο Γιουλ αναδειχθεί πρώτος σκόρερ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα