Μέρα με τη μέρα καλύτερα ο Πρίγιοβιτς

Μέρα με τη μέρα καλύτερα ο Πρίγιοβιτς

Μέρα με τη μέρα καλύτερα ο Πρίγιοβιτς

bet365

Τα νέα από την σημερινή προπόνηση του ΠΑΟΚ σε μέρος της οποίας συμμετείχαν τόσο ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, όσο και ο Τζάλμα Κάμπος. Αποφόρτιση για Βαρέλα και Τσίμιροτ.

Μέρα με τη μέρα βελτιώνεται η κατάσταση του τραυματία Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, ο οποίος μπήκε σε ένα κομμάτι της σημερινής προπόνησης, συμμετείχε κανονικά στις ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας κι από τελειώματα με σουτ, κεφαλιές, με συνδυαστική κίνηση και γέμισμα από τα άκρα.

Το ίδιο κομμάτι που αφορούσε την επιθετική λειτουργία της ομάδας ακολούθησε και ο Τζάλμα Κάμπος, αντίθετα ο Φερνάντο Βαρέλα κι ο Γκόικο Τσίμιροτ έκαναν ειδικό πρόγραμμα αποφόρτισης λόγω της επιβάρυνσής τους από τις υποχρεώσεις με τις Εθνικές ομάδες.

Ο μοναδικός απών, πλέον, είναι ο Αμρ Ουάρντα που επιστρέφει την Παρασκευή (31.03) όπου ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 11:00 στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα