Ελιούνουσι: «Δεν είπα ποτέ για τον Μπέντο και την απόλυσή του» (vid)

Ελιούνουσι: «Δεν είπα ποτέ για τον Μπέντο και την απόλυσή του» (vid)

Gazzetta team
Ελιούνουσι: «Δεν είπα ποτέ για τον Μπέντο και την απόλυσή του» (vid)

bet365

Ο Νορβηγός μέσος με προσωπική του δήλωση στην κάμερα του Olympiacos Tv διέψευσε τις δηλώσεις που βγήκαν στην πατρίδα του στις οποίες αναφερόταν στην απόλυση του Μπέντο.

Προ ημερών έκαναν αίσθηση οι δηλώσεις του. Η νορβηγική εφημερίδα «nettavisen» είχε δημοσιεύσει μια συνέντευξή του στην οποία μεταξύ άλλων ο Ταρίκ Ελιουνούσι ήταν αντίθετος στην απόλυση του Πάουλο Μπέντο (ΕΔΩ η συνέντευξη όπως είχε δημοσιευθεί). Ο Νορβηγός μεσοεπιθετικός επιστρέφοντας στην Ελλάδα έκανε διευκρινιστική δήλωση στην κάμερα του Olympiacos Tv:

«Θέλω να σας ξεκαθαρίσω κάτι. Για κάποιες δηλώσεις που υποτίθεται ότι είπα που βγήκαν στις εφημερίδες για την πολιτική του συλλόγου και για την απόλυση του πρώην τεχνικού μας. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι δεν είπα τίποτα τέτοιο. Γι αυτό σας το λέω τώρα. Δεν είπα αυτές τις δηλώσεις. Το μόνο που είπα είναι ότι ο Ολυμπιακός είναι πως είναι μεγάλος σύλλογος με μεγάλη πίεση και όλοι πρέπει να ζουν με αυτό. Και πως πρέπει να νικάμε όλα τα ματς γιατί τα αποτελέσματα είναι πολύ σημαντικά για τον σύλλογο και τους φιλάθλους.

Είναι ευθύνη των ποδοσφαιριστών να αποδίδουμε καλά σε κάθε ματς και η πολιτική του συλλόγου δεν είναι κάτι το οποίο θα κρίνω εγώ. Η δική μου δουλειά είναι μέσα στο γήπεδο και να μένω κοντά στους συμπαίκτες μου. Επίσης στηρίζω 100% τις αποφάσεις του συλλόγου και των συμπαικτών μου. Είμαστε μια οικογένεια στο Ολυμπιακό και θέλω να σας το ξεκαθαρίσω αυτό. Να είστε δίπλα μας και να μας στηρίζετε στους επόμενους στόχους μας».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα