Όταν άλλοι «καίγονται», ο ΠΑΟΚ δεν ανησυχεί…

Όταν άλλοι «καίγονται», ο ΠΑΟΚ δεν ανησυχεί…

Όταν άλλοι «καίγονται», ο ΠΑΟΚ δεν ανησυχεί…

bet365

Τυπική διαδικασία είναι για την ΠΑΕ ΠΑΟΚ η ολοκλήρωση του φακέλου και η αποστολή του στην επιτροπή αδειοδοτήσεων της ΕΠΟ για την εξασφάλιση της άδειας συμμετοχής στο πρωτάθλημα.

Όροι όπως «αδειοδότηση», «έλεγχοι», «φάκελοι», πρόσωπα όπως πχ. ο υπεύθυνος αδειοδοτήσεων της ΕΠΟ, Γιώργος Δημητρίου, έρχονται αυτές τις ημέρες και πάλι στο προσκήνιο ενόψει της κατάθεσης όλων των απαραίτητων δικαιολογητικών από πλευράς των ομάδων της Σούπερ Λίγκας και της εξασφάλισης της πολυπόθητης και άκρως απαραίτητης άδειας συμμετοχής στο πρωτάθλημα.

Πριν τέσσερα, πέντε χρόνια και για τον ΠΑΟΚ αυτό αποτελούσε ένα μεγάλο στοίχημα, το οποίο κερδήθηκε, έστω και με αρκετή αγωνία, ενώ από την ημέρα που ανέλαβε το τιμόνι της ασπρόμαυρης ΠΑΕ ο Ιβάν Σαββίδης τίποτα δεν θυμίζει και δεν συγκρίνεται με το παρελθόν.

Σε αντίθεση με αρκετές άλλες ΠΑΕ, που «καίγονται» και περνούν δύσκολες στιγμές αυτό το διάστημα, στην Τούμπα έχουν πάψει να ανησυχούν γι’ αυτό το κομμάτι, καθώς η παρουσία του ομογενή επιχειρηματία και η εξυγίανση σε βάθος των οικονομικών της εταιρίας, έχει μετατρέψει σε «τυπική διαδικασία» την εξασφάλιση της άδειας για την συνέχιση της συμμετοχής στο πρωτάθλημα, ενώ ο ΠΑΟΚ είναι τακτοποιημένος και στο κομμάτι που αφορά την άδεια συμμετοχής στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Η αρμόδια υπηρεσία αδειοδότησης της ασπρόμαυρης ΠΑΕ έχει προετοιμάσει το σχετικό φάκελο, που περιλαμβάνει όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά και τα έγγραφα, που όπως είπε σήμερα ο κ. Δημητρίου είναι ««όλα εκείνα τα δικαιολογητικά και τα παραστατικά που θα πιστοποιούν ότι έχουν τακτοποιηθεί όλες οι οφειλές προς τις άλλες ομάδες, τους εργαζομένους, το ΙΚΑ και την Εφορία.Για τις ομάδες που έχουν έλεγχο συνεχιζόμενης δραστηριότητας, βιωσιμότητας δηλαδή, μέχρι την εκδίκαση σε πρώτο βαθμό πρέπει να παράσχουν τις σχετικές διασφαλίσεις εάν τους έχουν ζητηθεί».

Στην Τούμπα ο φάκελος είναι πλήρης και αυτό που απομένει, μετά την κατάθεσή του (καταλυτική ημερομηνία είναι η 4η Απριλίου), είναι η εξέταση του και η τυπική ανακοίνωση της εξασφάλισης της άδειας συμμετοχής.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα