H επιστολή του Μέσι στη FIFA!

H επιστολή του Μέσι στη FIFA!

Gazzetta team
H επιστολή του Μέσι στη FIFA!

bet365

Ο Μέσι έστειλε επιστολή στη FIFA θέλοντας να τονίσει τι ακριβώς συνέβη στο ματς με τη Χιλή!

Το βράδυ της Τετάρτης ο Μέσι έσπασε τη σιωπή του τονίζοντας πως δεν είπε τίποτα στο βοηθό, αλλά στον... αέρα. Μια ημέρα αργότερα ο αρχηγός της Αργεντινής έστειλε επιστολή στη FIFA και τονίζει τι ακριβωώς συνέβη στο ματς με τη Χιλή. Εξάλλου, θεωρεί βαριά την τιμωρία των τεσσάρων αγωνιστικών,.

«Ειλικρινά δεν δέχομαι τις κατηγορίες που μου αποδόθηκαν, ότι επιτέθηκα φραστικά στον βοηθό διαιτητή στο ματς με τη Χιλή, καθώς η συμπεριφορά μου είναι πλήρως εναρμονισμένη με το άρθρο 57 του Πειθαρχικού Κώδικα της FIFA.

Ο Βραζιλιάνος βοηθός διαιτητή, κατάλαβε τι του έλεγα. Αλλωστε, είχαμε νωρίτερα φιλική κουβέντα και σε καμία περίπτωση δεν σκέφτηκα να προσβάλλω ή να τον βρίσω. Όπως και 'χει, αν κάτι από τα λεγόμενά μου πείραξαν τον βοηθό, δεν απευθύνονταν σε αυτόν. Ειπώθηκαν στον «αέρα» και ζητώ συγγνώμη γι αυτό που συνέβη», τονίζει ο Μέσι.

Η 5η υποδέχεται την 4η της Μπουντεσλίγκα στη μάχη για την έξοδο στην Ευρώπη! Δίνετε πλεονέκτημα στην έδρα;

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα