Χριστοδουλόπουλος: «Τώρα πλέον ξέρουμε ότι μπορούμε»

Χριστοδουλόπουλος: «Τώρα πλέον ξέρουμε ότι μπορούμε»

Gazzetta team
Χριστοδουλόπουλος: «Τώρα πλέον ξέρουμε ότι μπορούμε»

bet365

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος είναι αυτός που μίλησε στο Match Programme της ΠΑΕ ΑΕΚ για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Απόσπασμα των όσων είπε έχει ήδη δοθεί στη δημοσιότητα από τους Κιτρινόμαυρους, με τον διεθνή άσο να στέκεται στην αυτοπεποίθηση που υπάρχει πλέον στις τάξεις της ομάδας.

«Αυτή τη στιγμή και μετά τα συνεχόμενα καλά αποτελέσματα έχουμε κερδίσει πολύ σε αυτοπεποίθηση και βλέπουμε ότι και τακτικά, αν κάνουμε μια ανάλυση στα περισσότερα παιχνίδια, έχουμε το πάνω χέρι σε κατοχή, σε σουτ, σε φάσεις, σε ευκαιρίες. Νομίζω ότι είδαμε πλέον ότι μπορούμε να το κάνουμε! Και πλέον ξέρουμε ότι μπορούμε», δηλώνει σχετικά ο Χριστοδουλόπουλος, ο οποίος θεωρεί κομβικό σημείο της σεζόν την άφιξη του Μανόλο Χιμένεθ: «Ναι, το κλικ το παραπάνω το έδωσε ο προπονητής, ο οποίος απέδειξε ότι γνωρίζει να παίρνει από τον καθένα το κάτι παραπάνω».

Η 5η υποδέχεται την 4η της Μπουντεσλίγκα στη μάχη για την έξοδο στην Ευρώπη! Δίνετε πλεονέκτημα στην έδρα;

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα