Τσιώλης: «Γι' αυτό αποχώρησα από τη Λάρισα»

Τσιώλης: «Γι' αυτό αποχώρησα από τη Λάρισα»

Gazzetta team
Τσιώλης: «Γι' αυτό αποχώρησα από τη Λάρισα»

bet365

Ο Σάκης Τσιώλης εξήγησε τους λόγους που τον έκαναν να αποχωρήσει από την ΑΕΛ, τονίζοντας ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα με τον Κούγια.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο Metropolis 95.5 FM»:

Για την παραίτηση του: «Μου έγινε μια πρόταση ανανέωσης για τη νέα περίοδο και επειδή με την ομάδα συνδέομαι συναισθηματικά θεώρησαν πιο έντιμο να αποχωρήσω και να γίνουν τα σχέδια και ο προγραμματισμός με το νέο τεχνικό. Ήταν μια φορτισμένη χρονιά με μεγάλη πίεση και κάποια στιγμή πρέπει να είσαι και καλά ψυχολογικά εσύ».

Για την πηγή της πίεσης: «Από τη βαθμολογία, από τα δύσκολα πράγματα, ότι φέτος έγιναν πολλά πράγματα με πολλούς παίκτες, αλλά καταφέραμε να φτιάξουμε μια νέα ομάδα και πήγαν όλα αυτά και έφυγα με ήσυχη τη συνείδηση μου. Ήθελα να φύγω ένα μήνα πιο πριν αλλά λόγω της εύθραυστης βαθμολογικής μας θέσης δεν το έκανα αυτό. Το έκανα όταν τα πράγματα ήταν καλύτερα για εμάς».

Για τη σχέση του με τον Αλέξη Κούγια: «Δεν είχα κανένα πρόβλημα» και πρόσθεσε: «Όλα είχαν να κάνουν με τη νέα περίοδο. Επειδή δεν ήθελα να συνεχίσω νομίζω ότι ήταν πιο έντιμο να τελειώσουμε εδώ. Δεν έβλεπα τον εαυτό μου έτοιμο να συνεχίσω και τη νέα περίοδο».

Για την αναμέτρηση της Λάρισας με τον ΠΑΟΚ: «Η Λάρισα είναι απαλλαγμένη από το βάρος που είχε, την πίεση και το άγχος και ενδεχομένως να έχει καλύτερη απόδοση από εδώ και πέρα. Η Τούμπα είναι ένα γήπεδο που είναι πιεστικό. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι αλλά μπορεί να δει το παιχνίδι πιο χαλαρά η Λάρισα».

Για την αναδιάρθρωση του πρωταθλήματος: «Μου άρεσε γιατί θα υπάρχει περισσότερη ανταγωνιστικότητα και οι ομάδες θα πρέπει να είναι πιο έτοιμες».

Οι μεγαλύτερες διοργανώσεις στη Vistabet. Παίξε νόμιμα με προσφορά ημέρας στο Εσπανιόλ - Μπέτις.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα