Υπό κράτηση παίκτης της Παρί για περιστατικό με πυροβολισμό!

Κώστας Ζάλιαρης
Υπό κράτηση παίκτης της Παρί για περιστατικό με πυροβολισμό!

bet365

Στο Αστυνομικό Τμήμα κρατείται ο 19χρονος άσος που ανήκει στην Παρί Σεν Ζερμέν και αγωνίζεται δανεικός στην Τουλούζ, Όσντον Έντουαρντ, αφού ήταν παρών σε περιστατικό κατά το οποίο άγνωστοι πυροβόλησαν πεζό με αεροβόλο!

Η Νανσί κινδυνεύει με υποβιβασμό από τη Λιγκ 1 και παίζει μόνο για τη νίκη. Θα πάρει το διπλό και βαθμολογική ανάσα;

Το συμβάν σημειώθηκε την 11η Φεβρουαρίου σε δρόμο της Τουλούζης, με το θύμα – που ήταν τρομερά τυχερός καθώς αποκόμισε μονάχα μια μικρή πληγή στο αυτί – να προλαβαίνει να δει την πινακίδα του αυτοκινήτου από το οποίο εκσφενδονίστηκαν οι σφαίρες από το αεροβόλο.

Έπειτα από προσεκτική μελέτη των βίντεο που έφτασαν στα χέρια των Αρχών από το σημείο, ο 19χρονος ποδοσφαιριστής Όσντον Ένουαρντ συνελήφθη, αφού βρισκόταν στο σημείο!

Βέβαια, δεν έχει γίνει γνωστό ακόμα αν ήταν κομμάτι της... πλάκας που ενδεχομένως να ήθελαν να κάνουν νεαροί της ηλικίας του, ή απλά βρέθηκε στο λάθος σημείο τη λάθος στιγμή...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα