Η Γιουνάιτεντ θα ζητήσει... όσα θέλει για Ντε Χέα

Η Γιουνάιτεντ θα ζητήσει... όσα θέλει για Ντε Χέα

Κώστας Ζάλιαρης
Η Γιουνάιτεντ θα ζητήσει... όσα θέλει για Ντε Χέα

bet365

Μεγάλο «όπλο» για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αποδεικνύεται το γεγονός πως δεν έχει συμπεριλάβει συγκεκριμένη ρήτρα αποδέσμευσης στο τελευταίο συμβόλαιο του Νταβίντ Ντε Χέα!

Η Νανσί κινδυνεύει με υποβιβασμό από τη Λιγκ 1 και παίζει μόνο για τη νίκη. Θα πάρει το διπλό και βαθμολογική ανάσα;

Ο Ισπανός πορτιέρο είχε υπογράψει νέο συμφωνητικό με τον σύλλογο του Μάντσεστερ μετά το καλοκαίρι του 2015, όταν και είχε σημειωθεί το πολύκροτο σήριαλ με την... παρολίγον μεταγραφή του στη Ρεάλ Μαδρίτης...

Οι Ισπανοί θεωρούσαν ότι υπάρχει ρήτρα που έφτανε στα 60 εκατ.ευρώ για την αποδέσμευση του διεθνή γκολκίπερ, όμως, όπως αναφέρει ο βρετανικός Τύπος, ουδέποτε συμπεριλήφθηκε κάποιο ποσό στο συμβόλαιο και μάλιστα, οι απαιτήσεις της Γιουνάιτεντ παρουσιάζονται ως τέτοιες που ξεπερνούν τα 75 εκατ.ευρώ!

Ο Ντε Χέα, ναι μεν έχει πλέον προσαρμοστεί απόλυτα στην Αγγλία και έχει αφήσει στο παρελθόν την όλη υπόθεση με τη μεταγραφή στη Ρεάλ που δεν ολοκληρώθηκε ποτέ, όμως, θα σκεφτεί το μέλλον του σε περίπτωση που η ομάδα του δεν καταφέρει να εξασφαλίσει μια θέση στο επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα