Η απάντηση του δημιουργού της... αποτυχημένης προτομής του Κριστιάνο!

Η απάντηση του δημιουργού της... αποτυχημένης προτομής του Κριστιάνο!

Κώστας Ζάλιαρης
Η απάντηση του δημιουργού της... αποτυχημένης προτομής του Κριστιάνο!

bet365

Σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να θεωρηθεί... τιμητική για τον Κριστιάνο, η προτομή του στο αεροδρόμιο της Μαδέιρα. Παρ' όλα αυτά, ο δημιουργός του έργου, Εμάνουελ Σάντος, έκανε λόγο για... θέμα γούστου και τόνισε προετοιμασμένος για την έκταση που πήρε το θέμα!

Μιλώντας στην «Globo», ο άνθρωπος που του ανατέθηκε και δημιούργησε την προτομή του Πορτογάλου σούπερ σταρ στο αεροδρόμιο της γενέτειράς του, έδειξε να μην τον απασχολεί ο σάλος που προκλήθηκε στη θέα της κακής προτομής του ποδοσφαιριστή και αυτό που είχε να πει ήταν πως:

«Είναι αδύνατο να διατηρείς ικανοποιημένους και τους... Έλληνες και τους Τρώες. Ακόμα και ο Ιησούς δεν κατάφερε να έχει άπαντες χαρούμενους. Είναι θέμα γούστου, δεν είναι τόσο απλό όσο φαίνεται. Έχω δει έργα άλλων μεγάλων καλλιτεχνών να ακολουθούν αυτή την παράμετρο.

Πάντοτε υπάρχει η πιθανότητα να κάνεις τη διαφορά και ήμουν προετοιμασμένος για όλο αυτό που ακολούθησε. Αυτό που έχει σημασία, είναι ο αντίκτυπος που προκαλεί το έργο. Ως βάση χρησιμοποίησα φωτογραφίες του Κριστιάνο Ρονάλντο που βρήκα στο διαδίκτυο. Τις έβαλα δίπλα και ξεκίνησα το έργο...».

Με 2 ήττες στα τελευταία 3 ματς ο Ολυμπιακός έχει χάσει επαφή με την κορυφή. Θα επιστρέψει στις νίκες με την Εφές εκτός;

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα