Βασιλείου: «Με τον κόσμο μας το... άλμα για σωτηρία»!

Gazzetta team
Βασιλείου: «Με τον κόσμο μας το... άλμα για σωτηρία»!

bet365

Οι Βασιλείου και Σουμπίνιο έκαναν δηλώσεις για την... μάχη που περιμένει την ομάδα του Λεβαδειακού με τη Βέροια στο γήπεδο των Βοιωτών.
Μέσω του επίσημου site της ομάδας οι Σουμπίνιο και Βασιλείου μίλησαν για τον αγώνα του Σαββάτου με τη Βέροια κάνοντας και σχετικό κάλεσμα στους φιλάθλους της ομάδας. Αναλυτικά οι δηλώσεις των δύο παικτών:
Σουμπίνιο: «Μαζί γι’ αυτό που δικαιούμαστε»
«Το Σάββατο μας περιμένει μια «μάχη», με έναν αντίπαλο που έχει ακριβώς τον ίδιο στόχο με εμάς. Ένα από τα σημαντικότερα ματς της χρονιάς, στην προσπάθειά μας για την παραμονή στη Super League. Κάτι που αξίζουμε και δικαιούμαστε, κάτι για το οποίο παλεύουμε από παιχνίδι σε παιχνίδι σε όλη τη σεζόν. Έχουμε ένα μεγάλο πλεονέκτημα, την έδρα μας. Σας θέλουμε λοιπόν όλους δίπλα μας. Μας δίνετε δύναμη για να πηγαίνουμε μπροστά. Είμαστε ένα»!
Βασιλείου: «Ο καλύτερος συμπαίκτης μας»
«Στο πιο κρίσιμο παιχνίδι της χρονιάς θέλουμε τον κόσμο να μας δώσει ώθηση, ώστε να πετύχουμε τον στόχο μας. Τώρα στο φινάλε είναι που χρειαζόμαστε τους φιλάθλους μας ακόμη περισσότερο. Το Σάββατο με αντίπαλο τη Βέροια, μπορούμε να κάνουμε «άλμα» προς την σωτηρία…όλοι μαζί. Με τον κόσμο μας. Το ποδόσφαιρο άλλωστε είναι ομαδικό σπορ και οι φίλαθλοί μας αποτελούν τον καλύτερο συμπαίκτη μας»!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα