H guest list του ECA και ο μπροστάρης Ολυμπιακός (pics)

H guest list του ECA και ο μπροστάρης Ολυμπιακός (pics)

Δημήτρης Τομαράς
H guest list του ECA και ο μπροστάρης Ολυμπιακός (pics)

bet365

Ο Ολυμπιακός αποσπά ακόμα τα καλύτερα λόγια από τους ξένους για την πρωτοβουλία του με δεξίωση στο Hilton, την οργάνωσή του και τις Ακαδημίες του. Δείτε και την guest list του ECA.
Ο Ολυμπιακός έδειξε εν μέσω των διεργασιών του ECA στην Αθήνα έδειξε πως συνεχίζει να είναι... μπροστάρης, τόσο ως προς την δεξίωσή του στο Galaxy του Hilton όσο και στο συνέδριο του ECA.
Στην Gallery μπορείτε να δείτε και την guest list για το ECA αλλά και το προεδρείο που ήταν εδώ. Μία λίστα όπου μπορεί να διαπιστώσει κανείς την παρουσία των μεγάλων ευρωπαϊκών ομάδων. Ομάδες όπως αγγλικές (Arsenal FC, Chelsea FC, Liverpool FC, Tottenham Hotspur FC), αλλά και άλλες μεγάλες, από Γαλλία, Ισπανία, Ιταλία, Ρωσία, Πορτογαλία και γενικά από όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα. Οι περισσότερες από αυτές ήταν και στο Hilton, όπου είχαν προσκληθεί από τον Ολυμπιακό. Μεταξύ άλλων φυσικά και προσωπικότητες όπως οι Μπόμπαν, Φαν Ντε Σαρ και Φαν Μπάστεν. Χαρακτηριστικά πάντως οι ξένοι μιλούσαν με τα καλύτερα λόγια για την οργάνωση σε όλα τα επίπεδα και την υποδειγματική φιλοξενία του Ολυμπιακού.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα