«Κακό παράδειγμα για τα παιδιά ο Νεϊμάρ»

«Κακό παράδειγμα για τα παιδιά ο Νεϊμάρ»

«Κακό παράδειγμα για τα παιδιά ο Νεϊμάρ»

bet365

Ο Ντελσίρ Σόντα, ιδρυτής της εταιρίας που κατείχε τα δικαιώματα του Νεϊμάρ, είπε πολύ σκληρά λόγια για τον Βραζιλιάνο σταρ και την Μπαρτσελόνα. Αποζημίωση και φυλάκιση των εμπλεκόμενων ζητά η εταιρία.

Η DIS είναι η εταιρία που είχε το 40% του Νεϊμάρ πριν καν παίξει στην Σάντος και πλέον δίνει αγώνα για να εξασφαλίσει αποζημίωση και επιδιώκει οι εμπλεκόμενοι να βρεθούν στη φυλακή. «Ποτέ δεν φαντάστηκα ότι θα έκανα μήνυση στο αγόρι που αγαπούσα τόσο πολύ, όμως ο Νεϊμάρ, ο πατέρας του και η μητέρα του με πρόδωσαν. Διέπραξαν έγκλημα με τη βοήθεια της Μπαρτσελόνα, διέπραξαν απάτη. Γνωρίζω ότι η διαφθορά είναι κάτι που συμβαίνει σε όλο τον κόσμο και ίσως στην Βραζιλία και τον χώρο του ποδοσφαίρου τα πράγματα είναι χειρότερα και αυτός είναι ο λόγος που θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατό για να τα φτιάξουμε. Το να στηρίζεις τον Νεϊμάρ είναι σαν να στηρίζεις τη διαφθορά, είναι ένα πολύ κακό παράδειγμα για τα παιδιά που φορούν την φανέλα του».

Η εταιρία θέλει να δείξει στο Δικαστήριο ότι ο πρώην πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Σάντρο Ροσέλ, δωροδόκησε τον πατέρα του Νεϊμάρ με 40 εκατ. ευρώ για να μην βγει ο παίκτης στην αγορά και να μιλήσει μόνο με την Μπαρτσελόνα. Τελικά το καταλανικό κλαμπ απέκτησε τον Νεϊμάρ με ποσό μικρότερο των 65 εκατ. ευρώ που ήταν η ρήτρα στο συμβόλαιό του.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα