Θέλει «πακέτο» τους Λημνιό, Κατράνη ο ΠΑΟΚ

Γιώργος Ντυμένος
Θέλει «πακέτο» τους Λημνιό, Κατράνη ο ΠΑΟΚ

bet365

Ο ΠΑΟΚ ζήτησε να μάθει για την τιμή παραχώρησης των δύο νεαρών παικτών από τον Ατρόμητο και πληροφορίες αναφέρουν πως έγιναν οι πρώτες κουβέντες.
Την πόρτα του Ατρόμητου ώστε να αποκτήσει «πακέτο» τους Δημήτρη Λημνιό και Αλέξανδρο Κατράνη χτύπησε ο ΠΑΟΚ. Οι δύο 18αρηδες της ομάδας του Περιστερίου, εξτρέμ και αριστερό μπακ αντίστοιχα, είναι «μόνιμοι» στην Εθνική Νέων, συγκαταλέγονται στην Generation X του ελληνικού ποδοσφαίρου και ο «Δικέφαλος του Βορρά» επιθυμεί να τους πάρει στην Τούμπα.

Οι Θεσσαλονικείς ζήτησαν να μάθουν πόσο κοστολογούνται, οι σχετικές πληροφορίες αναφέρουν πως το νούμερο που ζητούν από το Περιστέρι είναι επταψήφιο και έτσι έγιναν οι πρώτες σχετικές συζητήσεις. Ανάλογα με την πορεία που θα έχουν, ενδέχεται στο μέλλον να υπάρξουν ξεχωριστές για κάποιον εκ των δύο παικτών.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα