Ναζλίδης: «Μπορούμε να πάρουμε κάτι»

Ναζλίδης: «Μπορούμε να πάρουμε κάτι»

Gazzetta team
Ναζλίδης: «Μπορούμε να πάρουμε κάτι»

bet365

Ο Ναζλίδης τόνισε πως η ΑΕΛ είναι σε θέση να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα στην Τούμπα
Αισιόδοξος για το ματς της Λάρισας στην Τούμπα, έδειξε ο Θωμάς Ναζλίδης μέσω των όσων είπε στο «Metropolis».
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ
Για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ: «Φυσικά και είναι ένα παιχνίδι που μπορούμε να πάρουμε κάτι. Έχει δυσκολίες. Ο ΠΑΟΚ έχει υψηλούς στόχους φέτος αλλά δε θα το αφήσουμε να περάσει έτσι».
Για τα δύο πρόσωπα που έχει παρουσιάσει ο ΠΑΟΚ: «Εμείς ευελπιστούμε να είναι ο μέτριος ΠΑΟΚ. Καθρέφτης είναι το γήπεδο όμως. Έχει κάνει καλές εμφανίσεις αλλά έχει δείξει αδυναμίες. Εμείς θα επικεντρώσουμε εκεί για να πάρουμε κάτι από αυτό το παιχνίδι».
Για την κατάσταση της Λάρισας μετά τη διακοπή: «Εφόσον μας έφυγε ένα βάρος για την παραμονή θα δείξουμε ένα καλύτερο πρόσωπο όσον αφορά την απόδοση μας. Οι αλλαγές προπονητών δεν είναι τόσο καλές για μια ομάδα. Το πρόβλημα ήταν το άγχος και η πίεση. Πλέον δεν υπάρχουν αυτά. Είμαστε σε πλεονεκτική θέση. Δεν είναι κάτι τελειωμένο».
Για το πώς πήγε η σεζόν: «Η ομάδα είχε στόχο την παραδομένη. Βρίσκεται σε μια μεταβατική περίοδο. Και εφόσον είμαστε σε πλεονεκτική θέση είναι πετυχημένη η χρονιά. Δεν αρκεί αυτό αλλά είναι θετική η φετινή χρονιά. Θα έχουμε πολλά θετικά. Αρκετοί παίκτες αγωνιζόταν για πρώτη φορά στη Σούπερ Λιγκ. Πήραν εμπειρίες θα είναι καλύτεροι του χρόνου. Έχουν δει τι έφταιξε, τις αδυναμίες και με πέντε έξι προσθήκες θα ξεκινήσει καλύτερα η ομάδα του χρόνου».
Για το Κύπελλο: «Αυτό έχει μείνει. Ο Ολυμπιακός δε θα χάσει το πρωτάθλημα με κανέναν τρόπο. Οι αγώνες κυπέλλου δεν χωρούν προβλέψεις γιατί όλες οι ομάδες είχαν διαστήματα που ήταν καλές. Είναι σε τι περίοδο θα βρεθούν οι ομάδες. Ο Ολυμπιακός δεν είναι σε κακή κατάσταση αλλά έχει τη στόφα του πρωταθλητή και της μεγάλης ομάδας. Δεν μπορείς να τον ξεγράψεις. Δεν είναι υπερβολικό που τον ήθελαν όλοι στην κλήρωση. Η αγωνιστική κατάσταση δείχνει ότι δεν είναι καλά. Μπορείς να ξεγράψεις τον Ολυμπιακό; Δε νομίζω».
Για το εάν είναι έκπληξη η θέση του Άρη: «Με βάση την εικόνα καθόλου. Σαν όνομα είναι έκπληξη αλλά η εικόνα του δε δείχνει κάτι τέτοιο. Δεν περίμενα καθόλου να είναι σε αυτή τη θέση αλλά ούτε τα ονόματα ούτε το ρόστερ παίζουν ρόλο. Η εικόνα της ομάδας δεν έχει καμία σχέση με αυτή που είχε ξεκινήσει. Έχουν μια σταθερότητα Απόλλων και Λαμία. Ο Απόλλων είναι φαβορί γιατί πρέπει να γίνουν πολλά πράγματα για να μην τα καταφέρει. Έχει τεράστιο αβαντάζ αλλά τίποτα δεν έχει τελειώσει».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα