Στην τελική ευθεία ο Τζάλμα Κάμπος

Στην τελική ευθεία ο Τζάλμα Κάμπος

Gazzetta team
Στην τελική ευθεία ο Τζάλμα Κάμπος

bet365

Ο Αγκολέζος μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ μπαίνει στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας του κι από την Πέμπτη (30.03) θα συμμετέχει μερικώς στην προπόνηση της ομάδας σε ρυθμούς επανένταξης.

Το πρόγραμμα στην προπόνηση της Τετάρτης (29.03) αφορούσε την ταχύτητα και τη δύναμη ενσωματωμένες στο κομμάτι της τακτικής και της τεχνικής μέσα από μια σειρά ασκήσεων για τη βελτίωση τόσο της φυσικής κατάστασης όσο και της ομαδικής λειτουργίας σε pressing και passing game.

Από εκεί και πέρα, ο Τζάλμα Κάμπος μπαίνει στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας του μετά τον τραυματισμό του στο ματς με την ΑΕΚ κι από την Πέμπτη (30.03) θα συμμετέχει μερικώς στην προπόνηση σε ρυθμούς επανένταξης.

Τέλος, στη Νέα Μεσημβρία επέστρεψαν οι Φερνάντο Βαρέλα , Ευθύμης Κουλούρης , Παναγιώτης Δεληγιαννίδης που ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα αποφόρτισης.

Την Πέμπτη (30.03) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 17:00 στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα