Καλά νέα για τον Πρίγιοβιτς!

Καλά νέα για τον Πρίγιοβιτς!

Καλά νέα για τον Πρίγιοβιτς!

bet365

Ευχάριστα ήταν τα νέα από την αξονική τομογραφία στην οποία υποβλήθηκε την Τετάρτη (29/3) ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, που από την Πέμπτη (30/3) θα μπει σε κομμάτι της προπόνησης του ΠΑΟΚ!

Ο Σέρβος επιθετικός παραμένει στο ιατρικό δελτίο και στις ειδικές αναφορές από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, μόνο που αυτή τη φορά τα νέα ήταν θετικά και αφορούν την αξονική τομογραφία στην οποία υποβλήθηκε και η οποία, όπως αναφέρει η ασπρόμαυρη ΠΑΕ, «έδειξε την φυσιολογική κι αναμενόμενη πορεία πώρωσης του τραύματος».

Τι σημαίνει αυτό; Όπως λέει ο γιατρός της ομάδας κ. Παπακώστας, βάσει της εικόνα των εξετάσεων, ο Πρίγιοβιτς θα μπορεί να αυξήσει ρυθμούς στην προπόνηση και από κοινού τεχνικό και ιατρικό τιμ αποφάσισαν την αύξηση της επιβάρυνσης του ειδικού προγράμματος του ποδοσφαιριστή.

«Από την Πέμπτη (30.03) ο Πρίγιοβιτς θ’ αρχίσει να μπαίνει σε κομμάτια της προπόνησης που δεν έχουν σωματική επαφή προκειμένου να διατηρείται σε καλά επίπεδα φυσικής κατάστασης», τονίζει στο Δελτίο Τύπου ο ΠΑΟΚ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα