Ο Ολυμπιακός ξανά στο πλευρό της UNICEF (pics & vid)

Ο Ολυμπιακός ξανά στο πλευρό της UNICEF (pics & vid)

Δημήτρης Τομαράς
Ο Ολυμπιακός ξανά στο πλευρό της UNICEF (pics & vid)

bet365

Ο Ολυμπιακός εξακολουθεί να στηρίζει εμπράκτως την UNICEF αλλά και γενικά τα παιδιά του κόσμου μέσω δράσεων και πρωτοβουλιών του.
Ο Ολυμπιακός είναι πάντα παρών όταν πρόκειται για στήριξη σε UNICEF. Όπως παρών ήταν και το μεσημέρι της Τετάρτης 29/3, στην Στοά του Βιβλίου. Εκεί όπου παρουσιάστηκε η έκθεση «Η Κατάσταση των Παιδιών στην Ελλάδα το 2017 – Τα παιδιά της κρίσης», από την Ελληνική Εθνική Επιτροπή της UNICEF. Παράλληλα, παρουσιάστηκε και ο μεγάλος ετήσιος Ραδιομαραθώνιος, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 6/4/2017, με την Ελληνική Ραδιοφωνία και δεκάδες ραδιοσταθμούς, σε όλη την χώρα, με θέμα «Για κάθε παιδί που πεινά – δίπλα μας ή μακριά μας». Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, Λευτέρης Χουτεσιώτης, Θανάσης Ανδρούτσος και Γιώργος Μανθάτης, ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς και η Υπεύθυνη Συνεργασίας του συλλόγου με την UNICEF, κα. Βερούσκα Γεωργαντή, βρέθηκαν στη Στοά του Βιβλίου, για να δείξουν, για ακόμη μία φορά, ότι ο Ολυμπιακός είναι κοντά στη UNICEF, σε κάθε της προσπάθεια.
Στην παρουσίαση συμμετείχαν η πρόεδρος της UNICEF Ελλάδας, κα. Σοφία Τζιτζίκου, ο Διευθυντής προγράμματος της Ελληνικής Ραδιοφωνίας, κ. Γιώργος Γιουκάκης, ο Καθηγητής Κοινωνικής Πολιτικής του Παντείου Πανεπιστημίου κ. Χρίστος Παπαθεοδώρου και ο Δρ. Κοινωνικής Πολιτικής κ. Στέφανος Παπαναστασίου (συντάκτες της έκθεσης της UNICEF), η Γενική Διευθύντρια του Ινστιτούτου Prolepsis κα. Αφροδίτη Βελουδάκη, αλλά και η κα. Λόλα Νταϊφά, η οποία ανακηρύχθηκε πρέσβειρα της UNICEF στην Ελλάδα.
Άπαντες πήραν τον λόγο και μίλησαν με στοιχεία, για την κρίση και τον τρόπο με τον οποίο έχει επηρεάσει ακόμη περισσότερο τα επίπεδα φτώχειας και πείνας των μικρών παιδιών στην χώρα μας και όχι μόνο. Καταστάσεις, οι οποίες χτυπούν καθημερινά την πόρτα μας, τις ζούμε και τις βλέπουμε μπροστά στα μάτια μας και καταστάσεις για την πρόληψη και καταπολέμηση των οποίων οφείλουμε όλοι να δουλέψουμε. Ο Λευτέρης Χουτεσιώτης μίλησε και από το βήμα, τονίζοντας τη σημασία που έχει να δουλέψουμε προς αυτή την κατεύθυνση και επεσήμανε ότι ο Ολυμπιακός θα είναι πάντα εκεί, για να προσφέρει όπου υπάρχει ανάγκη.
Και οι τρεις ποδοσφαιριστές έκαναν δηλώσεις στην κάμερα του Olympiacos TV, επισημαίνοντας την ανάγκη για προσφορά στα παιδιά, προκειμένου να τους εξασφαλίσουμε ένα καλύτερο μέλλον. Παράλληλα, μίλησαν και στο Olympiacos.org και σημείωσαν ότι η συνεργασία του Ολυμπιακού με τη UNICEF έχει αυτόν ακριβώς τον σκοπό: Να συμβάλλουμε για να ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά.
«Είναι μεγάλη τιμή για εμάς που βρισκόμαστε και φέτος εδώ μαζί σας, εκπροσωπώντας την μεγάλη οικογένεια του Ολυμπιακού. Ο Ολυμπιακός και η UNICEF, με πρωτοβουλία του Προέδρου μας κ. Μαρινάκη, έχουμε αναπτύξει τα τελευταία χρόνια μία σπουδαία σχέση με αποκλειστικό σκοπό να βοηθήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερα παιδιά μας έχουν ανάγκη. Ήδη εκατομμύρια παιδιά σε όλο τον κόσμο έχουν εμβολιαστεί χάρη στην καμπάνια 100% της UNICEF, της οποίας ο Ολυμπιακός παραμένει ο μεγαλύτερος δωρητής παγκοσμίως. Δυστυχώς τα τελευταία χρόνια η κρίση, η φτώχεια και οι μεγάλοι κίνδυνοι έχουν αγγίξει και τα δικά μας παιδιά, τα Ελληνόπουλα. Εμείς, σαν νέοι άνθρωποι και ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, παραμένουμε πιστοί στην υπόσχεση μας να στεκόμαστε δίπλα τους σε κάθε τους βήμα! Για αυτό ας στηρίξουμε όλοι και φέτος τον Ραδιομαραθώνιο της UNICEF! Σας ευχαριστώ», είπε ο Λευτέρης Χουτεσιώτης.
«Είναι στιγμές σαν αυτές που μου επιβεβαιώνουν μέσα μου, το μεγάλο χρέος όλων μας να σταθούμε στο πλευρό των παιδιών που αντιμετωπίζουν καθημερινά το σκληρό πρόσωπο της φτώχειας και της πείνας. Εμείς, ολόκληρη η οικογένεια του Ολυμπιακού προσπαθούμε πέρα από τις αγωνιστικές μας υποχρεώσεις, 365 ημέρες τον χρόνο μέσα από όλες τις ενέργειες που διοργανώνει ο Σύλλογος μας, να βοηθάμε τους συνανθρώπους μας. Τα παιδιά όμως, έχουν πάντα μια ιδιαίτερη θέση στις καρδιές μας, και η συνεργασία μας την UNICEF απο το 2013 έρχεται να το επιβεβαιώσει αυτό έμπρακτα. Ας ενώσουμε λοιπόν όλες μας τις δυνάμεις και στον φετινό Ραδιομαραθώνιο της UNICEF και ας σταθούμε στο πλευρό όλων των παιδιών της χώρας μας που μας έχουν πραγματικά ανάγκη», ήταν τα λόγια του Γιώργου Μανθάτη.
Ο Θανάσης Ανδρούτσος, σημείωσε: «Κάθε βοήθεια είναι πολύτιμη σε μία τέτοια προσπάθεια! Αυτό είναι το μήνυμα που θέλουμε να περάσουμε σήμερα στον κόσμο που μας βλέπει. Κάπου στη χώρα μας αυτή την στιγμή κάποια παιδιά δεν έχουν κάνει τα βασικά τους εμβόλια, κάποια παιδιά πεινάνε και κάποια άλλα δεν πάνε στο σχολείο ενώ θα έπρεπε. Εμείς σαν Ολυμπιακός έχουμε ενώσει τις δυνάμεις μας με την UNICEF ώστε να περιορίσουμε όσο περισσότερο μπορούμε όλα τα παραπάνω. Βοηθήστε μας λοιπόν και εσείς, με ότι μπορεί ο καθένας, συμμετέχοντας στον φετινό Ραδιομαραθώνιο της UNICEF! Κάθε βοήθεια είναι πολύτιμη»!
Από την πλευρά της, η κα. Γεωργαντή επεσήμανε: «H ΠΑΕ Ολυμπιακός βρίσκεται πάντοτε στο πλευρό της UNICEF. Με τη συμμετοχή των ποδοσφαιριστών μας και στον φετινό Ραδιομαραθώνιο, θέλουμε να βοηθήσουμε στη διάδοση ενός πολύ σημαντικού μηνύματος: Οφείλουμε όλοι να προστατέψουμε τις ζωές και τα δικαιώματα των παιδιών που μας έχουν ανάγκη. Ειδικά τα τελευταία χρόνια που η κρίση έχει επηρεάσει τις ζωές όλων μας, είναι σημαντικό να προσφέρει ο καθένας ότι μπορεί, προκειμένου αυτά τα παιδιά να νιώσουν ασφάλεια και να αποκτήσουν μια προοπτική στη ζωή τους. Εμείς, η οικογένεια του Ολυμπιακού, δεν θα σταματήσουμε μέσα από την μεγάλη συνεργασία που έχουμε με την UNICEF τα τελευταία 4 χρόνια, να υλοποιούμε την δέσμευση του Προέδρου μας κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, και να προσφέρουμε σε αυτά τα παιδιά και τις οικογένειες τους την στήριξη και την φροντίδα που χρειάζονται».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα