Με την ΑΕΚ θα είναι ντέρμπι, στον Ολυμπιακό ακόμα να το ξεπεράσουν...

Με την ΑΕΚ θα είναι ντέρμπι, στον Ολυμπιακό ακόμα να το ξεπεράσουν...

bet365

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για τις δυσκολίες που έχει για τον Παναθηναϊκό το ντέρμπι με την ΑΕΚ σε αντίθεση με το ματς κόντρα στον Ολυμπιακό! Τονίζει ότι τόσες ημέρες μετά στον Πειραιά, αντί να κάνουν τον σταυρό τους, που έχασαν με 1-0 αντί για 5-0... ανακαλύπτουν λάθη του Κομίνη και κάνουν επισκέψεις στην ΚΕΔ!

Το ντέρμπι που έρχεται με την ΑΕΚ είναι πολύ πιο δύσκολο για τον Παναθηναϊκό από ότι ήταν το προηγούμενο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό . Θα έλεγα , ότι είναι η μέρα με τη νύχτα και υπάρχουν συγκεκριμένοι λόγοι.

Πρώτον η ΑΕΚ βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση από τον Ολυμπιακό , την έχει συμμαζέψει πολύ ο Χιμένεθ και πήρε εύκολα τα ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό. Είναι μία ομάδα, που δύσκολα της βάζεις γκολ, δεν αφήνει χώρους και έχει μεγάλη υπομονή, για να σκοράρει.

Δεύτερον η ΑΕΚ παίζει στην έδρα της. Το ΟΑΚΑ είναι μεγάλη δύναμη για την ΑΕΚ ειδικά από τότε, που ήρθε ο Χιμένεθ.

Τρίτον μεσολάβησε διακοπή. Και οι δύο ομάδες είχαν απουσίες διεθνών, αλλά ο Παναθηναϊκός έχει πληγεί περισσότερο με την απουσία του κορυφαίου επιθετικού του πρωταθλήματος Μάρκους Μπέργκ, αλλά και άλλων βασικών παικτών του. Συνήθως ο Παναθηναϊκός πληρώνει τις διακοπές του πρωταθλήματος λόγω Εθνικών με τις απώλειες βαθμών.

Αυτοί είναι οι τρεις βασικοί λόγοι , για τους οποίους πιστεύω ότι ο Παναθηναϊκός θα παίξει ένα ντέρμπι με όλη την σημασία της λέξης κόντρα στην ΑΕΚ.

Διότι αυτό, που έγινε στην Λεωφόρο , πριν την διακοπή στην ουσία δεν ήταν ντέρμπι. Ηταν η γάτα με το ποντίκι. Το 1-0 θα μπορούσε εύκολα να είναι 5-0. Φαίνεται, ότι ακόμα και αυτό το 1-0 δεν μπορούν να το χωνέψουν τόσες ημέρες μετά στον Πειραιά. Ανακαλύπτουν κόκκινες κάρτες και λάθη του Κομίνη, που δεν έγιναν ποτέ σε βάρος τους(την γνώμη μου για την διαιτησία με συγκεκριμένες φάσεις την είχα καταγράψει λίγες ώρες μετά το τέλος του ματς http://www.gazzetta.gr/football/article/1060981/o-oyzoynidis-toys-xegymnose-o-mpergk-toys-karfose) και απ’ότι διάβασα έστειλαν τον ….γραφικό προχθές να πάει στην ΚΕΔ να κάνει παράπονα. Επειδή ο Κομίνης προσπάθησε να παίξει 50-50 και δεν έπαιξε 100-0 υπέρ τους , όπως είχαν συνηθίσει τόσα χρόνια και έπαιρναν παιχνίδια και κούπες. Εχουν μεγάλο γέλιο με αυτά που λένε και είναι απόλαυση…..

Οι μεγαλύτερες διοργανώσεις στη Vistabet. Παίξε νόμιμα με προσφορά ημέρας στο Αναντολού Εφές - Ολυμπιακός.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Τάσος Νικολογιάννης
Τάσος Νικολογιάννης

Το σαράκι της δημοσιογραφίας του μπήκε από πιτσιρικάς, όταν γύρναγε από το σχολείο και άκουγε τις περιγραφές αγώνων στο ραδιόφωνο έλεγε ότι ήθελε να ασχοληθεί με την αθλητική δημοσιογραφία. Άρρωστος Παναθηναϊκός έγινε από τον πατέρα του και αρχισε από μικρός να πηγαίνει στα γήπεδα. Όταν τελείωσε την φοίτησή του στο εργαστήρι επαγγελματικής δημοσιογραφίας το όνειρό του ήταν κάποια μέρα να ασχοληθεί με το ρεπορτάζ της αγαπημένης του ομάδας. Η αρχή της καριέρας του έγινε από τα χαμηλά ρεπορτάζ στον «ΦΙΛΑΘΛΟ» το 1984. Τότε μεγάλο σχολείο, θυμάται πλέον με θλίψη αυτή την εφημερίδα και πως την οδήγησαν στον αφανισμό αυτοί που την διοικούσαν. Αφού πέρασε από ρεπορτάζ Πειραϊκών, Β' Εθνικής, διαιτησίας το καλοκαίρι του 1986 έγινε το όνειρό του πραγματικότητα και ανέλαβε το ρεπορτάζ Παναθηναϊκού. Το 2003 έφυγε από τον «ΦΙΛΑΘΛΟ» , πήγε στο SPORTIME και μετά στην SPORTDAY όπου δουλεύει μέχρι σήμερα.

Σταθμός για την καριέρα του ήταν η συνεργασία του με τον Novasport fm από το 2000. Όπως λέει χαρακτηριστικά , μέχρι τότε δεν τον ήξερε ούτε η μάνα του, από τότε τον έμαθε σταδιακά πολύς κόσμος. Είναι άρρωστος με την δημοσιογραφία και δεν μπορεί να σκεφτεί τον εαυτό του χωρίς να ψάχνει το ρεπορτάζ.