Ουάρντα: «Μεγάλο βήμα για μένα ο ΠΑΟΚ»

Ουάρντα: «Μεγάλο βήμα για μένα ο ΠΑΟΚ»

Gazzetta team
Ουάρντα: «Μεγάλο βήμα για μένα ο ΠΑΟΚ»

bet365

Ο Αμρ Ουάρντα ήταν στις βασικές επιλογές της εθνικής Αιγύπτου για το φιλικό με την Γκαμπόν, επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη για να τεθεί εκ νέου στη διάθεση του Βλάνταν Ίβιτς.

Ο Αιγύπτιος μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ μίλησε στην «ON Sport TV», τόσο για την πορεία του με την εθνική ομάδα, όσο και με την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

«Η μεταγραφή μου στον ΠΑΟΚ ήταν ένα μεγάλο βήμα στην καριέρα μου. Είμαι πολύ χαρούμενος και προσπαθώ κάθε φορά να κάνω ένα βήμα προς τα εμπρός. Είμαι πολύ συγκεντρωμένος, παίζω ολοένα και περισσότερα παιχνίδια και θέλω να συνεχίσω να αγωνίζομαι στο εξωτερικό, γιατί με βοηθάει ώστε να κερδίζω τη θέση μου στην Εθνική ομάδα», υποστήριξε αναφερόμενος στην παρουσία του στην ομάδα του «Δικεφάλου».

Οι μεγαλύτερες διοργανώσεις στη Vistabet. Παίξε νόμιμα με προσφορά ημέρας στο Αναντολού Εφές - Ολυμπιακός.

Οσο για την παρουσία του στην εθνική ομάδα της χώρας του τόνισε:

«Ήταν το πρώτο φιλικό που παίξαμε μετά το Κύπελλο Εθνών Αφρικής στη Γκαμπόν. Ευτυχώς, παίξαμε καλά. Παρότι ήταν φιλικό, πάντως, όλοι οι παίκτες πάλεψαν για να πάρουμε τη νίκη. Το σημαντικότερο απ’ όλα είναι να κερδίζουμε για να κάνουμε τους οπαδούς μας χαρούμενους», είπε αρχικά και συνέχισε: «Δίνω τον καλύτερό μου εαυτό όταν αγωνίζομαι με την Εθνική αλλά και την ομάδα μου, καθώς θέλω να συνεχίσω να είμαι μέλος της εθνικής ομάδας της Αιγύπτου».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα