Οι 4 προτάσεις του Ολυμπιακού στην Λίγκα!

Δημήτρης Τομαράς
Οι 4 προτάσεις του Ολυμπιακού στην Λίγκα!

bet365

Ιδιοκτησιακό καθεστώς, μείωση των ομάδων, από τα play off ο πρωταθλητής και αναδιανομή τηλεοπτικών ανάλογα την εμπορικότητα των ομάδων ήταν οι θέσεις του Ολυμπιακού.

Εχουν ενδιαφέρον και οι προτάσεις-θέσεις των μεγάλων στο ιστορικό Δ.Σ. της Λίγκας. Και ο Ολυμπιακός είχε τέσσερις συγκεκριμένες θέσεις-προτάσεις για την βελτίωση του πρωταθλήματος και αυτές ήταν:

1) Αυστηροποίηση του Νόμου, του κανονισμού της ΕΠΟ, περί συμμετοχής σε ΠΑΕ και έλεγχο στην μετοχική σύνθεση των ΠΑΕ.
2) Από του χρόνου κιόλας το πρωτάθλημα με 14 ομάδες και Play off 1-6 με τους βαθμούς που ήδη έχουν οι ομάδες στην κανονική διάρκεια.
3) Το προεδρείο της Λίγκας ενημέρωσε ότι ο Υπουργός έχει δεσμευτεί ότι θα παρέμβει για το προφανές ασυμβίβαστο με τον ΟΠΑΠ
4) Θέμα στην αναδιανομή σε ότι αφορά στην εμπορικότητα των τεσσάρων μεγάλων.

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά και ειδικά στην πρώτη πρόταση του Ολυμπιακού αυτή πέρασε ομόφωνα. Οπερ σημαίνει πως πρέπει ν' αποκλειστούν από τις ομάδες:
α) πρόσωπα που έχουν σχέση με στοιχηματικές και δημιουργούν προφανές ασυμβίβαστο
β) περιπτώσεις πολυιδιοκτησίας
γ) εικονική μετοχική σύνθεση στις ΠΑΕ.

Μάλιστα όλα τα παραπάνω ήταν ο όρος του Ολυμπιακού για να δεχτεί την αναδιανομή και όποια ομάδα εμπλέκεται με κάτι από τα παραπάνω θα αποβάλλεται από το πρωτάθλημα.

Μπάμπεργκ - Νταρουσάφακα με επιστροφή, αν ο Γουοναμέικερ σκοράρει τουλάχιστον 15 πόντους.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα