Ανακοίνωση ΠΣΑΠ για Ταυλαρίδη

Gazzetta team
Ανακοίνωση ΠΣΑΠ για Ταυλαρίδη

bet365

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών τόνισε μεταξύ άλλων ότι θέτονται σε κίνδυνο τα εργασιακά δικαιώματα των επαγγελματιών παικτών
Ανακοίνωση για την διαδικασία δημοσίευσης της απόφασης της Πρωτοβάθμιας Επιτροπής Επίλυσης Οικονομικών Διαφόρων της ΕΠΟ για την υπόθεση του Στάθη Ταυλαρίδη, εξέδωσε ο ΠΣΑΠ.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών έγινε δέκτης διαμαρτυρίας του μέλους του Στάθη Ταυλαρίδη, αναφορικά με την διαδικασία δημοσίευσης απόφασης της Πρωτοβάθμιας Επιτροπής Επίλυσης Οικονομικών Διαφόρων της ΕΠΟ που του επιδικάζει δεδουλευμένες αποδοχές αλλά και αποζημίωση για τη λύση του συμβολαίου του με υπαιτιότητα της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ.
Συγκεκριμένα, το θέμα έχει ως εξής:
Η απόφαση της υπόθεσης του συναδέλφου μας (Α΄ ΕΕΟΔ 114/2017), δημοσιεύθηκε σαν «διατακτικό» (τα πορίσματά της δηλαδή) στις 25-1-2017.Στη συνέχεια το σκεπτικό της δημοσιεύθηκε, σωστά, με την ίδια ημερομηνία (25-1-2017). Όμως, και εδώ είναι το πρόβλημα, ακολούθησε μία – φερόμενη ως «ορθή» – επανάληψη της δημοσίευσης, με ημερομηνία 22-3-2017. Αυτό έχει ως συνέπεια να δημιουργείται σύγχυση ως προς νομικά ζητήματα, που ενδέχεται να βλάψουν τα συμφέροντα του. Σημειώνεται ότι, αντιθέτως με την συνήθη πρακτική, δεν έχει ακόμα κοινοποιηθεί στον ΠΣΑΠ η «ορθή» επανάληψη.
Το τελευταίο αυτό περιστατικό έρχεται σε συνέχεια σωρείας άλλων, του τελευταίου καιρού, τα οποία θέτουν σε κίνδυνο τα εργασιακά δικαιώματα των επαγγελματιών ποδοσφαιριστών στην Ελλάδα.Ο ΠΣΑΠ εκφράζει τον έντονο προβληματισμό του και ζητά από την ΠΔΕ ΕΠΟ συγκεκριμένες και άμεσες απαντήσεις και πρωτοβουλίες. Για τα περιστατικά αυτά μάλιστα, τα οποία έχουν «ονοματεπώνυμο», ο ΠΣΑΠ έχει ήδη ζητήσει, εγκαίρως, τον διορισμό εν ενέργεια Δικαστή στη θέση του Προέδρου της παραπάνω Επιτροπής, με επιστολή που έστειλε στην ΕΠΟ στις 2-3-2017.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα