Ο ΠΑΟΚ γιορτάζει και προσφέρει

Ο ΠΑΟΚ γιορτάζει και προσφέρει

Gazzetta team
Ο ΠΑΟΚ γιορτάζει και προσφέρει

bet365

Η οικογένεια του ΠΑΟΚ γιορτάζει την επέτειο συμπλήρωσης 91 χρόνων από την ίδρυση του Συλλόγου, συγκεντρώνοντας τρόφιμα υπέρ των συσσιτίων των Ιερών Μητροπόλεων Θεσσαλονίκης.

«Σε μια ιδιαίτερα δύσκολη εποχή, καλούμε όλους τους φίλους του Δικεφάλου, να συμμετέχουν και αυτοί στην μεγάλη προσπάθεια στήριξης των συνανθρώπων μας, μέσω της πρωτοβουλίας του ΑΣ ΠΑΟΚ.

Η συγκέντρωση τροφίμων θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 02 Απριλίου μπροστά από τη θύρα 1 του γηπέδου, από τις 09:00 το πρωί έως και την έναρξη του εντός έδρας αγώνα κόντρα στην ΑΕΛ.

Στο πλαίσιο αυτής της εκδήλωσης θα παραχωρηθεί κοινή συνέντευξη τύπου την Πέμπτη 30 Μαρτίου και ώρα 12:30, στην Αίθουσα Τύπου του γηπέδου της Τούμπας.

Στη συνέντευξη θα παρευρεθούν εκπρόσωποι των Διοικήσεων και αθλητές από τον ΑΣ ΠΑΟΚ, την ΠΑΕ, την ΚΑΕ, και το ΤΑΠ, ενώ το παρών θα δώσουν και εκπρόσωποι των πέντε Ιερών Μητροπόλεων», αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα