Αποφασίζουν για την αναδιάρθρωση της Σούπερ Λιγκ

Δημήτρης Τομαράς
Αποφασίζουν για την αναδιάρθρωση της Σούπερ Λιγκ

bet365

Θετικό κλίμα προκύπτει από το Δ.Σ. της Σούπερ Λιγκ, στο ζήτημα της μείωσης των ομάδων! Θέμα συζήτησης και η αλλαγή διεξαγωγής των πλέι-οφ. Το Gazzetta.gr βρίσκεται στα γραφεία της Λίγκας και παρακολουθεί τις εξελίξεις...

Η εισήγηση της Super League είναι τα πλέι οφ από την επόμενη κιόλας σεζόν (2017-2018) και όπως φαίνεται υπάρχει ταύτιση απόψεων μεταξύ των τεσσάρων μεγάλων ομάδων.

Όσον αφορά στην μείωση των ομάδων, το μέτρο αυτό πάει για την σεζόν 2018-19 αλλά θεωρείται και αυτό σίγουρο ότι θα περάσει. Μάλιστα, προκύπτει θετικό κλίμα για το συγκεκριμένο κομμάτι, το οποίο είχε ζητήσει και η Nova. Τελευταία φορά που οι ομάδες ήταν 14 ήταν την σεζόν 2001 - 2002.

Μεταξύ των παρόντων είναι οι Πανόπουλος και Χριστοβασίλης που δεν δίνουν συχνά το «παρών» στις συνεδριάσεις της Σούπερ Λιγκ, παρών και ο Παπαθανασάκης, όπως επίσης οι Δάρας, Μποροβήλος και εκπρόσωποι της ΑΕΛ. Επιπλέον, στη συνεδρίαση βρίσκονται και οι Μαυροκουκουλάκης και Μπαλωμένου απο πλευράς Παναθηναϊκού και οι Βρέντζος, Αγραφιώτης που εκπροσωπούν τον Ολυμπιακό, μαζί με νομικό.

Κωστούλας και Μπελεβώνης έχουν αφιχθεί από Παναιτωλικό, Μπαλόκας απο Λεβαδειακό, Μαθιουλάκης από Πλατανιά και ενώ εκπροσώπηση έχει και η Κέρκυρα. Με καθυστέρηση έφτασε ο δικηγόρος της ΑΕΚ, Καϊμακάμης...

Έπειτα από αρκετή ώρα έφτασε και ο Αλέξης Κούγιας.

Το Gazzetta.gr θα σας μεταφέρει τις όποιες εξελίξεις...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα