Ρανιέρι: «Το μεγαλύτερο σοκ της καριέρας μου»

Κώστας Ζάλιαρης
Ρανιέρι: «Το μεγαλύτερο σοκ της καριέρας μου»

bet365

Ακόμα και τώρα, ο Κλαούντιο Ρανιέρι στη σκέψη της απόλυσής του από τη Λέστερ απορεί και εκπλήσσεται, ωστόσο, έδειξε να ετοιμάζεται να τα πει όλα στην εκπομπή όπου θα φιλοξενηθεί στις 10 Απρίλη.

Ο πρώην τεχνικός των «αλεπούδων», ο άνθρωπος με τον οποίο στον πάγκο η Λέστερ έφτασε στη μεγαλύτερη επιτυχία της ύπαρξής της, με την κατάκτηση του τίτλου της Πρέμιερ Λιγκ, απομακρύνθηκε από τον πάγκο της ομάδας πριν από λίγο καιρό.

Η ομάδα του αναζωογονήθηκε, πήρε τα πάνω της, έφτασε σε αρκετά θετικά αποτελέσματα και παλεύει τόσο για την επιβίωσή της στην Πρέμιερ Λιγκ, όσο και για τη συνέχιση του ευρωπαϊκού της ταξιδιού, ούσα στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Μιλώντας στην «Gazzetta dello Sport», ο Ρανιέρι ανέφερε ότι: «Σκεπτόμενος την απόλυσή μου από τη Λέστερ, το πρώτο πράγμα που μου έρχεται στο μυαλό είναι η έκπληξη που αισθάνθηκα κι όχι κάποια πικρία για την εξέλιξη αυτή. Έχω περάσει πολλά στην καριέρα μου, έχω δει πολλά, όμως ποτέ δεν με εξέπληξε τόσο πολύ όσο αυτή η απόλυση. Ήταν ένα σοκ, όμως σε αυτή την εποχή είναι πλέον κομμάτι του ποδοσφαίρου κάτι τέτοια».

Έχοντας κληθεί να εξηγήσει τους λόγους που ο ίδιος θεωρεί ότι απομακρύνθηκε από τη Λέστερ, αυτό που είχε να πει και να προετοιμάσει για τα όσα θέλει να δημοσιοποιήσει, ήταν πως: «Μέχρι την ημέρα που θα εμφανιστώ στο SkySports, στις 10 Απρίλη, δεν θέλω να πω κάτι. Θεωρώ τίμιο να μιλήσω εφ' όλης της ύλης στην Αγγλία, από τη στιγμή που στην Αγγλία συνέβησαν όλα».

Η Κέρμπερ είναι 1η στην παγκόσμια κατάταξη και έφτασε στους 8 του Μαϊάμι χωρίς να χάσει σετ. Θα πάρει την πρόκριση με τη Βίνους;

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα