Βλαχοδήμος: «Χαρούμενος για το ντεμπούτο, τώρα Παναθηναϊκός» (pic)

Κώστας Ζάλιαρης
Βλαχοδήμος: «Χαρούμενος για το ντεμπούτο, τώρα Παναθηναϊκός» (pic)

bet365

Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος έπαιξε για πρώτη φορά με την εθνική ομάδα Ελπίδων της Γερμανίας απέναντι στην αντίστοιχη των Πορτογάλων, απόλαυσε την παρουσία του στα «πάντσερ», όμως πλέον επικεντρώνει την προσοχή του στον Παναθηναϊκό.

Ο διεθνής πορτιέρο, βρισκόταν ανάμεσα σ' εκείνους που τις τελευταίες ημέρες απουσίαζαν από τις προπονήσεις στο Κορωπί, αφού, άνθρωποι της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Γερμανίας τον είχαν παρακολουθήσει και τον κάλεσαν στην ομάδα Ελπίδων, ένα σκαλί κάτω από το όνειρο του τμήματος ανδρών.

Παίξε νόμιμα στη διάρκεια των αγώνων με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα και ατέλειωτο live streaming! Forza Vista!

Έπαιξε στο ματς της Τρίτης απέναντι στους Πορτογάλους (οι οποίοι επικράτησαν 1-0 χάρη σε γκολ του Μπρούνο Φερνάντες), χάρηκε για το ντεμπούτο του και όπως ανέφερε στη φωτογραφία που ανάρτησε στο Instagram, τώρα «όλη η προσοχή είναι στον Παναθηναϊκό».

Nice week with @dfb_junioren Happy for my debut. Now focus on @fcpanathinaikos #GERPOR #U21 Credit: Pressefoto Rudel

A post shared by Odisseas Vlachodimos (@vlachod1mos) on

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα