«Περίεργο που όλα έγιναν σε μια μέρα για τον Μέσι»

Κώστας Ζάλιαρης
«Περίεργο που όλα έγιναν σε μια μέρα για τον Μέσι»

bet365

Με την... αμεσότητα την οποία λειτούργησε η FIFA και την επιβολή τιμωρίας στον Λιονέλ Μέσι, λίγες ώρες πριν από ματς της Αργεντινής ώστε να μην υπάρχει χρόνος αντίδρασης, απόρησε ο κόουτς της «αλμπισελέστε», Εντγκάρδο Μπάουζα.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός ξεκαθάρισε ότι θα ασκηθεί έφεση από τους Αργεντινούς στην τιμωρία των τεσσάρων αγωνιστικών με την οποία επιβαρύνθηκε ο Λιονέλ Μέσι για τα όσα φέρεται να είπε σε έναν εκ των βοηθών του διαιτητή, στο πρόσφατο ματς με τη Χιλή.

Ο αρχηγός της εθνικής ομάδας της Αργεντινής έχασε το παιχνίδι απέναντι στη Βολιβία, το βράδυ της Τρίτης και το σύνολο του Μπαόυζα ηττήθηκε με σκορ 2-0 στη Λα Παζ, για να γίνουν ακόμα πιο δύσκολα τα πράγματα για την πρόκριση στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2018.

«Είναι περίεργο που η FIFA “έτρεξε” τόσο γρήγορα το θέμα του Μέσι και δεν υπήρξε χρόνος για εμάς ώστε ν' αντιδράσουμε και ν' ασκήσουμε εγκαίρως την έφεση ώστε να έχουμε τον Μέσι μαζί μας. Εννοείται ότι θα ασκήσουμε την έφεση...» είπε ο Μπάουζα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα