Και η επέλαση της Βραζιλίας συνεχίζεται (vid)

Φώτης Καρακούσης
Και η επέλαση της Βραζιλίας συνεχίζεται (vid)

bet365

Ασταμάτητη η Βραζιλία διέσυρε με 3-0 την Παραγουάη και ήδη κοιτάζει τα γήπεδα της Ρωσίας και το Μουντιάλ που θα διεξαχθεί εκεί.

Ηταν να μην πάρει φόρα τελικά η Βραζιλία. Η... σελεσάο δείχνει ασταμάτητη το τελευταίο διάστημα πηγαίνοντας από νίκη σε νίκη. Τελεθταίο θύμα της ομάδας του Αντενόρ Λεονάρντο Μπάκι έκανε πλάκα και στην Παραγουάη επικρατώντας με 3-0, έφτασε τους 33 βαθμούς στον όμιλο της Λατινικής Αμερικής και ήδη οι παίκτες της έχουν αρχίσει να μαθαίνουν Ρώσικα και να σκέφτονται το Μουντιάλ στην χώρα του Πούτιν.

Οι μεγαλύτερες διοργανώσεις στη Sportingbet. Παίξε νόμιμα με 5%, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και δυνατότητα cashout!

Οι Βραζιλιάνοι σε ένα ακόμα παιχνίδι ήταν καλύτεροι σε όλη την διάρκεια από τους αντιπάλους τους που έμειναν με την σειρά τους στους 18 πόντους και την 7η θέση και κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με τον Κουτίνιο στο 34'. Ένα γκολ που έλυσε τα πόδια των γηπεδούχων, καθώς ως εκείνη την στιγμή είχαν τον έλεγχο αλλά δεν μπορούσαν να σκοράρουν.

Με το προβάδισμα υπέρ τους οι Βραζιλιάνοι μπήκαν ακόμα καλύτερα στην επανάληψη και με τους Νεϊμάρ στο 64' και Μαρσέλο στο 85' πήραν μια ακόμα νίκη επιβεβαιώνοντας με τον πλέον εμφατικό τρόπο την εξαιρετική κατάσταση στην οποία βρίσκονται.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα