Διπλό πρόκρισης για Κολομβία (vid)

Gazzetta team
Διπλό πρόκρισης για Κολομβία (vid)

bet365

Με σκόρερ τους Χάμες και Κουαντράδο η Κολομβία επικράτησε εκτός έδρας του Ισημερινού με 2-0, ανέβηκε στην 2η θέση του ομίλου και έκανε άλμα πρόκρισης στα τελικά του Μουντιάλ της Ρωσίας.

Ένα ακόμα μεγάλο ματς για τα προκριματικά του Μουντιάλ της Ρωσίας στον όμιλο της Λατινικής Αμερικής διεξήχθη στο Κίτο, με τον Ισημερινό να υποδέχεται την Κολομβία. Δύο ομάδες που έχουν βλέψεις την πρόκριση και που βρίσκονταν έτσι και αλλιώς κοντά σε πεντάδα. Για την ακρίβεια οι γηπεδούχοι ήταν πέμπτοι και οι φιλοξενούμενοι τέταρτοι.

Οι Κολομβιανοί έχοντας ως σκόρερ τους Χάμες Ροντρίγκες και Χουάν Κουαντράδο, κατάφερε να πάρει τεράστια νίκη μέσα στην δύσκολη αυτή έδρα και να κάνει άλμα πρόκρισης, καθώς πλέον ανέβηκε στην 2η θέση με 24 βαθμούς, αφήνοντας τρίτη την Ουρουγουάη με 23 και τέταρτη την Αργεντινή με 21.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο μέρος του ματς και κατάφεραν να ανοιξουν το σκορ με τον άσο της Ρεάλ στο 20'. Πριν μάλιστα ολοκληρωθεί το ημίχρονο τα πάντα είχαν τελειώσει, καθώς στο 34' ο επιθετικός της Γιουβέντους διαμόρφωσε το τελικό σκορ και από εκείνο το σημείο και ως το τέλος η Κολομβία έκανε συντήρηση δυνάμεων.

ΕΚΟΥΑΔΟΡ: Ντρέερ, Πινέιδα, Αρτούρο Μίνα, Λουίς Καϊσέδο, Αγιοβί, Ορεχουέλα, Ογιόλα, Αντόνιο Βαλένσια, Μένα, Έντερ Βαλένσια, Φελίπε Καϊσέδο

ΚΟΛΟΜΒΙΑ: Οσπίνα, Άριας, Μίνα, Ζαπάτα, Ντίας, Αγκιλάρ, Κάρλος Σάντσες, Χάμες Ροντρίγκες, Γκουαδράδο, Καρδόνα, Μπόρχα

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα