Αυξημένες πιθανότητες για Καμπιάσο - Μάριν με Πλατανιά

Δημήτρης Τομαράς
Αυξημένες πιθανότητες για Καμπιάσο - Μάριν με Πλατανιά

bet365

Ο Τάκης Λεμονής έδειξε στον Ρέντη μία διάθεση να εμπιστευθεί θέση βασικού με Πλατανιά σε Καμπιάσο αλλά και σε Μάριν.
Ο έμπειρος κόουτς φαίνεται να έχει την πρόθεση να περιμένει τον Ντα Κόστα - που εκτιμάται ότι θα προλάβει να είναι έτοιμος για Πλατανιά - για να τον έχει βασικό είτε με τον Μποτία είτε με τον Ρέτσο.
Από εκεί και πέρα κίπερ θα είναι σίγουρα ο Καπίνο και δεξιά ο Φιγκέϊρας και αριστερά ο Ντε Λα Μπέγια. Όπως είχαμε αναφέρει και νωρίτερα ο Καμπιάσο έπαιζε και παίζει δυνατά για μία θέση στο κέντρο μαζί με τον Μάρτινς ενώ υποψήφιος για εξτρέμ είναι ο Μάριν.
Μία πρώιμη σκέψη 11άδας (σ.σ. και με βάση και κάποιες δοκιμές που γίνονται και έγιναν και την Τρίτη) είναι: Καπίνο - Φιγκέϊρας, Μποτία με Ντα Κόστα ή Ρέτσο, Ντε Λα Μπέγια - Καμπιάσο, Μάρτινς - Φορτούνης, Ελιουνούσι και Μάριν - Ανσαριφάρντ ή Καρντόσο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα